Време за четене: „Мерилин Монро. Поверително и лично“ в ново издание

книга Enthusiast
Снимка: Издателство Enthusiast/iStock

Сензационни фотографиинеизвестни факти и подробности от личния живот на Мерилин Монро - Мишел Морган разказва историята на една актриса, чиято слава не угасва с годините. С невероятно чувство към детайла и с много човечност авторката изгражда различен образ на звездата – публично тя е обичана и обожавана, но личният ѝ живот е изпълнен с много противоречия и тъмни тайни.

Тук са събрани повече от петдесет интервюта, които Морган е направила с личности, изиграли ключова роля в живота на Мерилин - спомени на семейството, приятелите и най-близките колеги.

„Мерилин Монро. Поверително и лично” не само разкрива нови факти за живота ѝ, но едновременно с това съхранява вече известните на всички, като превръща тази книга в трогателен спомен за една от иконите на XX век.

Мишел Морган е президент на обществото „Мерилин е жива“– клуб на почитатели на Мерилин Монро във Великобритания, между 1991 и 2007 г. Автор е на „Адресите на Мерилин“, „Мерилин Монро: Поверително и лично“ и е копродуцент на предстоящия документален филм „Gable: The Ties that Bind“ заедно с Tegan Summer Productions. Живее в Нортхемптъншир.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти