Време за четене: „Любов на релси“ идва с ухание на прясно изпечени кроасани, пролет и любов!

книга СофтПрес
Снимка: Издателство СофтПрес

Животът на 30-годишната  Хана може да не е перфектен, но поне в едно е сигурна – има съвършения приятел в лицето на Саймън. Или поне така си мисли. Двамата са се насладили на идилична ваканция във Венеция и сега се отправят на ново приключение – ще пътуват с влак до Амстердам, където са канени на сватба. Но едно малко недоразумение изпраща Хана в друг вагон и когато тя се събужда след няколко часа, се оказва сама и в Париж.

Хана не пази топли спомени от френската столица и няма никакво намерение да си губи времето с нея, нито с човека, объркал плановете ѝ. Но точно той се оказва единственият, който ѝ подава ръка в космополитния чужд град. Лео няма нищо общо със Сай, той е арогантен и самонадеян французин, който се мисли за най-големия късметлия на света, щом живее в Париж. Понякога обаче първото впечатление лъже и в следващите часове, докато Хана вижда града през очите на един местен, тя се убеждава в това.

Разхождайки се из Монмартър, пиейки най-вкусния горещ шоколад и наслаждавайки се на гледката от Сакре Кьор, Хана се влюбва. Връзката ѝ с града, който толкова години съзнателно е избягвала, се променя. Променя се и тя самата, когато разбира, че е загърбила собственото си щастие в замяна на чуждото одобрение. И ако има едно нещо, на което Париж успява да я научи, то е, че трябва да се наслаждава на живота и да го живее по собствените си правила. А когато намериш път към себе си, отваряш врата и за любовта.

„Любов на релси“ е забавен и сърдечен роман, който показва как един погрешен завой понякога е достатъчен, за да откриеш вярната посока. Лорейн Браун разказва очарователна приказка за любовта, себепознанието и онзи единствен миг, способен да промени целия ти живот. Тук свободата да бъдеш себе си и да преследваш мечтите си се превръща в абсолютна цел и не подлежи на компромиси.

„Любов на релси“ е романтична комедия с динамичен и завладяващ сюжет. Една от онези истории, които те прегръщат приятелски и просто ти помагат да се почувстваш по-добре. А докато се наслаждаваме на романтиката в книгата, опознаваме и самия Париж – с всички малки улички, останали скрити за туристите, с вкусната френска кухня и навиците на местните, които знаят как да превръщат всеки един ден в личен празник.

„Свеж, очарователен и прекрасен начин да избягаш от реалността.“ - Бет О‘Лиъри

Лорейн Браун е учила за актриса, но животът я води към писането и книгите. Тя е една от 11-те избрани автори в програмата на Penguin Random House UK, насърчаваща таланти във Великобритания. Днес Лорейн живее в Лондон заедно със своя партньор и 9-годишния им син. „Любов на релси“ е дебютният ѝ роман. 

книга СофтПрес
Снимка: Издателство СофтПрес

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти