Време за четене: "Кървава целувка"

Време за четене: "Кървава целувка"
Снимка: netinfo

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си.

Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Парадайз, дъщеря на Първия съветник на краля, е готова да отхвърли ограниченията, които й налага аристократичният й произход. Какъв е планът й? Да се запише в тренировъчната програма на Братството на черния кинжал и да се научи да се защитава. Плана си го бива, но обучението се оказва неимоверно трудно, а останалите новобранци й се струват по-скоро врагове, отколкото съюзници…

Крейг е с обикновено потекло и съвсем не е това, което бащата на Парадайз би искал за нея, но пък е всичко, за което тя би могла да мечтае. Но когато един инцидент заплашва да сложи край на цялата тренировъчна програма, Парадайз е изправена пред неподозирани изпитания. Ще бъде ли достатъчно силна да отстои себе си – не само на бойното поле, но и извън него...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти