Време за четене: "Истините и лъжите на Ела Блек"

жена
Снимка: Unsplash.com

Запознайте се с Ела Блек. Тя е на 17 години и заедно с любящите си родители са едно обикновено английско семейство. Освен обичайните главоболия в училище всичко друго изглежда нормално.

Ела има двама приятели – Джак и Лили, които много обича и знае всички техни тайни. Но никой – дори родителите й – не знаят нейната. Тя има тъмна страна, която другите не виждат... нарича я Бела. Бела върши неща, които Ела никога не би се осмелила, затова Ела прави всичко възможно да я възпира, но невинаги успява...

Животът й се усложнява още повече, когато родителите й внезапно я вземат от училище и заедно заминават за Рио де Жанейро. И в това има нещо подозрително и плашещо.

В този непознат град Ела трябва да разбере истината за себе си, да разкрие лъжите в своето семейство и да оцелее със или въпреки Бела. Тя може да се довери единствено на Крисчън – момчето с големите тъмни очи и с трапчинка на бузата.

И за първи път има някого, на когото иска да разкаже всичко за себе си...

„Истините и лъжите на Ела Блек“ от Емили Бар е вълнуваща и оригинална история за лъжите в едно семейство, за тайните на една тийнейджърка и на нейните родители, за любовта, за преоткриването на себе си – едновременно позитивна и плашеща книга.

За автора:

Авторката Емили Бар вече е позната у нас с романа „Единственият спомен на Флора Банкс“, който е преведен на 25 езика и се превърна в едно от хитовите янг адълт заглавия за 2017 г. в световен мащаб.

Успехът на книгата е последван от огромен интерес и към следващия роман на авторката. „Истините и лъжите на Ела Блек“ е преведен на 13 езика и вече може да бъде намерен и на български.

Емили Бар впечатлява читателите с майсторски стил на писане, с нестандартни сюжети и добре изградени образи на героите. Авторката предлага едновременно трогателни, романтични, но и мрачни истории - не такава, каквито очаквате!

книга
Снимка: ИК "Кръгозор"

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент