Време за четене: "Истините и лъжите на Ела Блек"

Време за четене: "Истините и лъжите на Ела Блек"
Снимка: netinfo

Запознайте се с Ела Блек. Тя е на 17 години и заедно с любящите си родители са едно обикновено английско семейство. Освен обичайните главоболия в училище всичко друго изглежда нормално.

Ела има двама приятели – Джак и Лили, които много обича и знае всички техни тайни. Но никой – дори родителите й – не знаят нейната. Тя има тъмна страна, която другите не виждат... нарича я Бела. Бела върши неща, които Ела никога не би се осмелила, затова Ела прави всичко възможно да я възпира, но невинаги успява...

Животът й се усложнява още повече, когато родителите й внезапно я вземат от училище и заедно заминават за Рио де Жанейро. И в това има нещо подозрително и плашещо.

В този непознат град Ела трябва да разбере истината за себе си, да разкрие лъжите в своето семейство и да оцелее със или въпреки Бела. Тя може да се довери единствено на Крисчън – момчето с големите тъмни очи и с трапчинка на бузата.

И за първи път има някого, на когото иска да разкаже всичко за себе си...

„Истините и лъжите на Ела Блек“ от Емили Бар е вълнуваща и оригинална история за лъжите в едно семейство, за тайните на една тийнейджърка и на нейните родители, за любовта, за преоткриването на себе си – едновременно позитивна и плашеща книга.

За автора:

Авторката Емили Бар вече е позната у нас с романа „Единственият спомен на Флора Банкс“, който е преведен на 25 езика и се превърна в едно от хитовите янг адълт заглавия за 2017 г. в световен мащаб.

Успехът на книгата е последван от огромен интерес и към следващия роман на авторката. „Истините и лъжите на Ела Блек“ е преведен на 13 езика и вече може да бъде намерен и на български.

Емили Бар впечатлява читателите с майсторски стил на писане, с нестандартни сюжети и добре изградени образи на героите. Авторката предлага едновременно трогателни, романтични, но и мрачни истории - не такава, каквито очаквате!

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти