Време за четене: "Имението Ашфорд"

Време за четене: "Имението Ашфорд"
Снимка: netinfo

Лорън Уилиг създава незабравима история за любов, страст и предателство. Авторката, нашумяла в България с посветения на изкуството на прерафаелитите роман „Онова лято“, и този път отвежда ярките си героини и читателя на пътешествие през времето и три континента.

От бляскавите бални зали на британското висше общество преди Първата световна война, през небостъргачите на Ню Йорк в края на XX век, до напечените от жаркото екваториално слънце хълмове на Кения през двайсетте години.

Според самата авторка романът е „нещо като среща между телевизионния сериал „Имението Даунтън“ и филмовата класика „Извън Африка“.

В началото на XX век малката Аделин остава сираче и е отгледана в огромно английско имение от семейството на чичо си, граф Ашфорд. Макар красивата й братовчедка Беа да е своенравна и бъбрива – пълната противоположност на сериозното, тихо момиченце, двете стават по-близки от сестри.

Но Първата световна война променя Европа завинаги и поставя на изпитание привързаността на двете млади жени, докато един ден болезнен скандал ги запраща на различни континенти…

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти