Време за четене: "Илюзии в смъртта"

Време за четене: "Илюзии в смъртта"
Снимка: netinfo

Лейтенант Ив Далас не вярва, че нещо може да я шокира. Докато не пристига на ужасяващото местопрестъпление в нюйоркски бар. Заведението се посещава предимно от корпоративни служители, които идват да разтоварят стреса на питие с колеги или приятели след работа.

Но въпросната вечер се случва нещо необяснимо. Изведнъж всички стават нервни и агресивни, започват да се обиждат и нараняват взаимно. След четвърт час над осемдесет души – посетители и работещи в бара – са мъртви, а десетина са тежко ранени.

Пристигналите на местопрестъплението полицаи и парамедици заварват кошмарна гледка от трупове с ужасни рани от самозащита и нападение. Оцелелите говорят за халюцинации като чудовища и рояци пчели, за внезапно главоболие и мощен прилив на страх, ярост и параноя.

Резултатите от лабораторните изследвания показват, че хората в бара са били изложени на непозната и много опасна комбинация от опиати, която се пренася по въздуха. Това изправя Ив пред отговорната задача да предотврати надвисналото зло, което може да доведе до масови безредици и смърт. 

За автора:

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 209 романа. Нейни заглавия присъстват постоянно в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за бестселъри и често я оглавяват. Робъртс е първият автор, намерил своето почетно място в Американската асоциация на авторите на романтични четива.

Поредицата си „В смъртта“ започва с мистификация, като публикува под псевдонима Джей Ди Роб. Но стилът й на писане и увлекателният сюжет бързо я издават. След излизането на дванадесетото заглавие от серията Нора Робъртс признава авторството си и името й се появява на корицата.

Както главните герои, Ив и Рурк, така и второстепенните персонажи, печелят безпрецедентния читателски интерес. Почитателите изпращат купища писма с въпроси и препоръки за развитието на сюжетната линия и за съдбата на любимите си герои.

Неочакваните обрати, любовната страст, енергичното действие и криминалната нотка превръщат всеки неин роман в тотален хит. Сега след големия успех на „Родени в смъртта”, „Спомени в смъртта”, „Създадени в смъртта”, „Невинни в смъртта”, „Обещания в смъртта”, „Сродници в смъртта”, „Фантазии в смъртта“, „Наслада в смъртта”, „Предателство в смъртта“, „Далас в смъртта“ и „Слава в смъртта“, почитателите на серията могат да се насладят и на следващата книга – „Илюзии в смъртта”. И тук Робъртс не изневерява на характерния си почерк, отличаващ се с динамични моменти, спиращи дъха.

Още ревюта на някои от най-увлекателните книги може да откриете ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти