Време за четене: "Еволюция на душата"

Време за четене: "Еволюция на душата"
Снимка: Weheartit

В тази книга Линда Бакмън споделя задълбочена и подробна информация за индивидуалното развитие на душата. Тя разкрива повече и за периода между две прераждания и за свързан с него важен етап от духовната ни еволюция: равносметката за постигнатото през изминалия живот.

Изследванията на кармичните закони и йерархията на отвъдния свят се редуват с истински истории от богатия професионален опит на авторката. Тя ни показва как с помощта на регресивната хипнотерапия пациенти са намерили изцеление, откривайки корените на физически и емоционални травми в предишни техни съществувания.

И нещо повече – как това ги е подтикнало да пристъпят към изпълнението на висшата цел в настоящия им живот. Защото усвоили уроците на предишните съществувания, ние допринасяме не само за своето духовно извисяване, но и за напредъка на човечеството. 

Линда Бакмън е дипломиран психолог, доктор по психология и преподавател. Започва частна психотерапевтична практика през 1978 г. От 1993 г. досега тя превежда безброй хора през регресивна терапия, за да могат да видят миналите си животи и периодите между тях.

Регресивната хипнотерапия позволява на клиента да разбере каква е мисията на душата му, нейния напредък, връзките й с други души и много повече. Днес заниманията на д-р Бакмън включват провеждане на регресивни сеанси, четене на лекции, писане, духовно наставничество и обучение на специалисти по регресивна хипнотерапия както в САЩ, така и в чужбина.

Доктор Бакмън е учила при д-р Майкъл Нютън, автор на основополагащите книги „Пътят на душите“ и „Следите на душите“, и е преподавала заедно с него. Тя е един от основателите, била е председател и президент на Учредителния съвет на Обществото за духовна регресия (понастоящем Институт „Нютън“). 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти