Време за четене: „Една нощ на острова“

книга
Снимка: Издателство Ера/iStock

Клио и Мак не се познават, но се озовават на отдалечен остров в луксозна хижа, която трябва да споделят цяла седмица. А враждата им започва още от пръв поглед!

Журналистката Клио планира да прекара рождения си ден в усамотение на острова и да преосмисли живота и кариерата си. Но тогава, с ключ в ръка, се появява вбесяващият Мак. Той също е там, за да се откъсне от проблемите си и да се върне към корените си, но не е очаквал, че ще съжителства с непозната.

Запознанството на Клио и Мак не започва добре, но постепенно двамата откриват, че компанията на другия не им е чак толкова неприятна. Искрите, които прехвърчат, правят дните и нощите им специални. А времето, прекарано на острова, им помага да погледнат на живота с други очи.

„Една нощ на острова“ е история за радостта от бягството, за това, което смятаме, че искаме и това, от което наистина се нуждаем.

Джоузи Силвър е една от най-харесваните романтични авторки, номер 1 в класацията на „Ню Йорк Таймс“ още с дебютния си роман „Един ден през декември“. Тя има хиляди последователи в социалните мрежи и е сред любимите писатели на Рийз Уидърспун. Най-новата ѝ книга „Една нощ на острова“ мигновено влиза като бестселър в Amazon Charts, отличена е като "Избор на редактора" и е една от най-чаканите от читателите.

книга
Снимка: Издателство Ера

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти