Време за четене: „Бъди добра със себе си“ ни помага да се погрижим за ума и душата си в добри и лоши времена

книга AVA Books
Снимка: AVA Books/iStock

От издателство AVA Books отново ни карат да търсим по-доброто си Аз с новото заглавие в своя каталог.

Хиляди жени по света откриват пътя към своята увереност и създават повече радост в живота си чрез окуражаващите, достъпни и проницателни насоки на Меган Логан. Авторът на бестселъра „Обичам се“ и лицензиран клиничен социален работник ни учи как да се грижим повече за себе си в нова книга с упражнения.

„Бъди добра със себе си“ ни превежда през една година, изпълнена с вдъхновяващи идеи и творчески упражнения, които ще ни помогнат:

💌 да си позволим почивка;

💌 да се свържем отново със своята увереност;

💌 да преминем през гнева и негодуванието;

💌 да отворим сърцето си;

💌 да се доверим на интуицията си;

💌 да се освободим от страха;

💌 да прегърнем несъвършенствата;

💌 да задълбочим важните за вас взаимоотношения;

💌 да прегърнем играта и да живеем по-щастливо.

Книгата е организирана в глави, които следват сезонния ритъм на живот, но могат да бъдат започнати по всяко време на годината. С тях се научаваме как да си почиваме и да презареждаме през зимата, да се подготвим за растеж през пролетта, да живеем пълноценно през лятото и да се освободим от минали травми през есента.

А краят на една година и началото на нова е чудесен момент да опитаме да заобичаме тялото си, да отпуснем ума си и да се свържем с душата си!

Меган Логан е от Анаполис, щата Мериленд, САЩ. Завършва с отличие университета „Джеймс Медисън“ във Вирджиния, САЩ, с бакалавърска степен по социални дейности и втора специалност семейни проблеми. Защитава магистърска степен по клинична социална работа в Държавния университет във Флорида. С над 20 години опит в консултирането, Меган е работила в различни сфери на психичното здраве, включително в центрове за домашно и сексуално насилие, програма за борба с хранителни разстройства и в хосписи. Повече информация за нея може да намерите в сайта ѝ www.meganloganlcsw.com и в Instagram @meganloganlcsw.

книга AVA Books
Снимка: AVA Books

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти