Време за четене: "Без теб"

Време за четене: "Без теб"
Снимка: netinfo

Анотация
23 декември 1980 г.
В навечерието на Коледа един самолет , изпълняващ полет от Истанбул за Париж, се разбива на Мон Терибъл в планината Юра. Оцелява единствено едно тримесечно бебе, останало кръгло сираче.

В самолета обаче са пътували две бебета на една и съща възраст, с ярко сини очи. И сега две семейства се борят за попечителство над детето. Накрая съдът постановява: оцелялото момиченце е Емили Витрал.

Официално загадката е разплетена, но 18 години по-късно в главата на Емили се борят стотици въпроси. Коя е тя наистина? 18 години по-късно, Кредюл Гран-Дюк, частен детектив, който разследва историята с чудотворно спасеното бебе, все още си задава същия въпрос.

И стига до така дълго чаканият отговор. Но точно в този момент той е убит. След него остава само една стара тетрадка със записките му, спомените му, и братът на Емили – Марк, който е решен да открие истината.

За автора
Мишел Бюси е френски политолог и автор на криминални романи.

През януари 2014 г. той заема 8 място в престижната класация на „Фигаро” по продажби на книги на френски автори (480 000 негови книги са продадени през 2013 г.)

През януари тази година той вече е в топ 5 на френските автори с продадени 840 000 книги за 2014 г.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти