Военно положение в Къщата на Big Brother

v
Снимка: Vip Brother

Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, Big Brother ще обяви военно положение в Къщата. Съквартирантите ще бъдат разделени на два взвода – пехотинци и морски тюлени, а освен спешната военна подготовка, всеки взвод ще трябва да измисли военна песен и маршова хореография към нея. Въпреки отговорната задача и извънредното положение, във взвода на морските тюлени ще се прокрадне вътрешното разцепление.

Мария ще се конфронтира с Мегз за пореден път, заради решението на дизайнерката да остави всички да я чакат на дъжда в двора, докато тя изпълни лична делова задача. Шеф Петров пък отново ще нападне Енджи с остри обиди, а красивата диетоложка ще се почувства до такава степен обидена и разстроена, че ще потърси Big Brother за съдействие.

v
Снимка: Vip Brother

Потресен от факта, че всеки ден поне една жена в Къщата плаче заради Шеф Петров, Дани Петканов ще събере мъжете на тайно заседание. Той ще ги призове да се обединят и да усмиряват заедно Шефа всеки път, когато той насочи вербалната си агресия към някоя от жените. Изненадващо, Петров ще се присъедини към заседанието и от добри намерения, ситуацията ще се превърне в пореден повод за скандал с главно действащо лице Борис Петров.

v
Снимка: Vip Brother

В живото предаване на VIP Brother тази вечер ще станем свидетели и на вторите номинации в най-известната Къща. Кои Съквартиранти ще се окажат застрашени от изгонване и как поредните номинирани ще приемат новината, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

v
Снимка: Vip Brother

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти