Създадено за Bosch

Влезте във форма по-лесно от всякога – вижте как!

a
Снимка: Bosch

Готови ли сте за лятото?

Може отпуската да ви се струва твърде далеч, но повярвайте ни, ще дойде по-бързо, отколкото сте очаквали. И, за да не отлагате „плажното тяло“ за следващото лято, ние имаме супер предложение за вас – няколко безценни съвета как да влезете във форма, без да се налага да гладувате – защото всяка edna от нас го заслужава!

Първото и най-важно предизвикателство е да започнете. И, не, това не е от 1-во число, от понеделник или от утре. Трябва да го искате наистина силно и да сте мотивирани, за да го постигнете. Неслучайно често в някои фитнес зали ще видите следната мисъл, окачена на стената: „Можете да имате резултати или оправдания, но никога и двете“. След като сте решили, че ще започнете да работите върху тялото си първата лампичка, която трябва да ви светне е да мислите най-напред  за здравето си. Тоест, не се подлагайте на тежки диети, които включват недохранване, не приемайте вълшебни хапчета и най-важното – не се отказвайте лесно. Здравето води до щастлив и балансиран живот, а фигурата е просто перфектният резултат от това.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Истината е, че резултати се постигат супер лесно, когато промените само няколко навика. Първият принцип е чиста математика – за да отслабнете, трябва да хабите повече калории, отколкото приемате. Да, хубаво е да се храните на малки порции, да пиете много вода, да не вечеряте след 18 ч., но дори да правите всичко това, но да приемате повече калории, отколкото изразходвате – няма да се сдобиете с резултати и бързо ще се отчаете. Каквото и да си говорим, главната причина да пълнеем е храната. Колкото и да спортувате, ако се храните неправилно и небалансирано, дори и да отслабнете, няма да се чувствате добре или ще се „радвате“ на йо-йо ефект. Така, че тук правилната математическа формула е движение + правилно хранене = здраво и изваяно тяло. За да функционира правилно, организмът има нужда от гориво. А правилното гориво го осигуряват супер храните. Да видим какво правят те и защо всъщност са супер.

Спирулина

Спирулина е сред най-популярните хранителни добавки в света. Тя е богата на различни хранителни вещества и антиоксиданти, които могат да бъдат от полза за тялото и мозъка ви. И не само - тя може да понижи „лошия“ LDL холестерол и триглицеридите, като същевременно повиши „добрия“ HDL холестерол. Други ползи, с които е известна е, че може да благоприятства борбата с високото кръвно налягане и да повиши силата и издръжливостта на мускулите.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Мака

Мака е перуанско растение, отглеждано в Андите. Това е кръстоцветен зеленчук, от едно семейство със зелето и броколите. Мака е често срещана съставка в перуанската кухня, а коренът му може да се смила на прах и да се добави към ястия или смутита. Освен кулинарните си приложения, мака може да има и няколко ползи за здравето. Част от тях са енергизиране и издръжливост, повишаване на настроението, борба със свободните радикали (благодарение на антиоксидантите, които съдържа)  и подобряване на паметта и съсредоточаването.

Това са само част от супер храните, които помагат на тялото да бъде здраво, изпълнено с енергия и стройно. Други супер храни са различните семена, ядки и плодове.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Протеинът

Друга ключова съставка в изграждането на мечтаното тяло за плаж, която се нарежда редом до суперхраните е протеинът. Приемът на достатъчно количество на ден от него ще ви държи сити за по-дълго и ще спомогне за нормалната функция на мускулите. Протеин може да си набавите чрез консумиране на храни богати на белтъчини и чрез хранителна добавка – протеин на прах. Този вид добавка е предпочитана от спортистите, защото намалява усещането за умора и позволява по-лесното контролиране на калориен баланс.

Ако се питате как може да приемате всички едновременно, за да обедините огромните ползи от тях и в същото време да разполагате с време за приготвяне, ние имаме перфектното решение за вас – смути с блендер от Bosch, в който сме влюбени! Изчистеният и стилен дизайн и многобройните функции ни даряват с най-важните неща, от които се нуждаем – здраве и време за самите нас. Може да избирате сред няколко варианта. На нас лично любим ни е VitaPower Серия 4, който блендира пресни и замразени съставки в здравословни смутита с едно натискане на бутон. Благодарение на  ProPerformance системата се съчетават двигателната компетентност на Bosch с ефективни ножове и уникални ускорители на потока, които заедно създават оптимална текстура и идеално свеж вкус на смутито.

a
Снимка: Bosch

Блендерът VitaBoost има невероятно мощен 1600-ватов мотор със скорост до 45,000оборота/мин  и ножове от неръждаема стомана. Освен това предлага и разнообразие от автоматични програми за оптимална обработка на продуктите.

VitaMaxx от Bosch пък е не е просто обикновен, той е вакуумен блендер. Боравенето с него става с минимизирана оксидация, което води до по-гладка текстура с по-малко балончета и слоеве. Той запазва до 5 пъти повече Витамин С, а смутито остават полезно двойно по-дълго. Идва ред и на най-хубавото!

a
Снимка: Bosch

При покупка на тези 6 модела блендери от Bosch получавате подарък – сет от 3 супер храни от Dragon Superfoods, състоящ се от Протеин микс 200г., Спирулина на прах 200г. и Мака на прах 200г.

Кампанията е валидна от 15-ти май до 30-ти септември. Сега е времето да откриете вкуса на здравословната храна и да се влюбите в него, като отделяте минимално време за подготовка. А относно резултатите – те няма да закъснеят!

А кой блендер и коя програма са подходящи за теб? Задай своя въпрос в коментарите под статията и научи още хитринки! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти