Създадено за TANDEM

Вкус, който създава уют и спомени

Вкус, който създава уют и спомени
Снимка: iStock/Getty images

Пътят на любимите колбаси – от поколение на поколение

Да бъдем честни – от сетивата ни вкусът и обонянието са най-асоциативни. Те будят спомени, ваят образи, палят въображението и създават мечти. Така, както дъхът на прясно окосена трева буди картини от детството на село, така и вкусът на закуска с любим колбас ни подсеща за ранните утрини, когато баба или мама са ни оставили филия с масло и салам на масата. Да не забравяме и за саламените колелца, към които сме посягали с нетърпение на празничната трапеза. И знаете ли какво? Този вкус е още тук - богат, пълен и носещ неизменния аромат на хубавия колбас, на спомени от детството, вкусът на Тандем.

Снимка: TANDEM

След като вече сме тръгнали на пътешествие в спомените, нека разкажем и за пътешествието на Тандем. Двамата братя Кирил и Тодор Вътеви през 1993г. се впускат в приключението и мисията да предлагат най-вкусните колбаси, да опаковат спомените от детството, които всяко поколение да създава и да търси с наслада и днес, и след години. Бизнес моделът на братята е ясен – да предлагат колбаси, които обичат. Такива, каквито биха давали на своите деца и биха сервирали на собствената си трапеза. С тази мисия братя Вътеви стартират своя бизнес с два трабанта и касетка с колбаси. Днес компанията вече може гордо да се опре на 30-годишна история и да се похвали с две предприятия и собствена логистика. 

Снимка: TANDEM

Заложили своите ценности и идеи преди точно 30 години, семейство Вътеви предават мисията на добрия вкус от поколение на поколение. С безкомпромисното качество и винаги стъпили на най-модерното в технологиите и иновациите, те разгръщат своето портфолио, като днес предлагат не само месни колбаси и деликатеси с висок ценови и качествен сегмент, а от 2019 вече започват да работят и с млечни продукти. Под знамето на Тандем вече могат да се намерят и отлични кашкавали, сирена и крем сирена. Винаги пресни, вкусни, истински – вкус, който се помни. Такъв, който децата днес ще поставят на масата като родители на техните деца утре.

Снимка: iStock/Getty images

Именно тази приемственост между поколенията, винаги водена от целта да се предлагат висококачествени и вкусни колбаси, а вече и млечни продукти, виждаме и залегнала във философията на Тандем. Следващото поколение Вътеви, децата на Кирил – Богдана и Дамян, заемат ръководните позиции в компанията и работят за все по-разширяващото се нейно присъствие на външния пазар. А философията на Тандем „от поколение на поколение” излиза и извън рамките на страната, като прокарва мост между поколенията без граници.

Снимка: TANDEM

На 8 декември Тандем отбелязва 30-ия си рожден ден и за да отпразнува празника подобаващо, представя серия от юбилейни продукти, с които предава „вкусът на 30 години Тандем”. За да създаде още топли мигове на уют, на усещане за дом, на спомени, които ще бъдат събуждани винаги, когато познатият и любим вкус присъства на масата.

Вкус, който създава уют и спомени

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти