Създадено за NYX Professional Makeup

Визията, вдъхновена от Аватар, която завладя света!

Визията, вдъхновена от Аватар, която завладя света!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Напоследък се забелязва един доста бързо развиващ се тренд – приятелите ни да си правят „аватари“ – албуми, в които едно лице може да се превъплъти в абсолютно всякакви форми – като рисунка или скица с всевъзможни художествени визуализации. Защо ли? Харесва ни да се виждаме в една различна светлина, която е жизнена и цветна. Защото ни харесва да се виждаме в различна светлина! А всъщност знаем ли какво точно означава „аватар“? На компютърен жаргон, това е изображението, което един потребител слага на своя профил, за да се представи. На санскрит „аватар“ означава превъплъщенията на бог Вишну, които той приема, когато слиза на земята и върши геройства. И последната ни, най-близка асоциация на думата е не друга, а с хитовия филм Аватар (2009 г.), който изцяло преобърна представите ни за киноизживяване.

На 16 декември е време да станем свидетели и на дългоочакваното му продължение: Аватар: Природата на водата. Филм, който отново ще ни отведе в пъстрия и спиращ дъха свят на Аватар с пищни гори, искрящи морета и голяма любов, за която всяка edna oт нас мечтае. За любовта може и да почакаме малко, но пък пленителни грим визии, които ще ни превърнат в страхотни „аватарки“ вече са лесни и бързи за постигане, и то без да бъде използван филтър. Нека преобразяването започне сега!

Пандора ви кани в своя белстящ, изумителен воден свят с една феноменално красива палитра, която ще затаи вашия дъх, сякаш се потапяте във вода. Лимитираната палитра за очи от NYX Professional Makeup Avatar 2 - The Color Palette съдържа 24 вибриращи нюанса – от тъмносиньо и лилаво до кафяво и тревисто зелено. Цветовете в палитрата са разделени по такъв начин, че лесно да ви подскажат кой цвят с кой може да се смеси, за да постигнете хармоничен опушен грим. Ако сте синеоки, препоръчваме вашата „аватар“ грим визия да бъде с нюансите от лявата половина на палитрата, а дамите със зелени и кафяви очи ще изглеждат невероятно с цветовете от дясната половина.

Edna съветва: използвайте най-светлия и блестящ цвят под линията на веждите и във вътрешната страна на горния клепач. С тъмните цветове свързвайте гънката на клепача и външната му половина, а с най-тъмните нюанси начертайте с прецизна четка очна линия по линията на миглите.

Ежедневието остава на заден план, а вие пристъпвате в един истински рай – този на луната Пандора. Палитрата за лице на NYX Professional Makeup Avatar 2: The Way of Water с 2 хайлайтъра и 4 цвята руж са вдъхновени от пъстрите светове на клановете Omatikaya и Metkayina Na’vi. Формулите са лесни за преливане и контуриране и ще придадат на тена ви едно фантастично (в буквалния смисъл) излъчване.

d
Снимка: Nyx

Edna съветва: използвайте най-наситените цветове руж върху изпъкналата част на скулите си, като леко преливайте с по-светлите, когато доближавате носа. Използвайте блестящия хайлайтър върху моста на носа, над горната устна, по средата на челото и от двете страни на ружа, като смесете с подходяща четка. Екстра съвет: тъй като очакваме бум на най-красивите „аватарки“ в празничния сезон, когато блясъкът никога не е достатъчен, използвайте хайлайтър стиковете Biolume от за екстра луминисцентно излъчване.

d
Снимка: Nyx

Устните на една пленителна „аватарка“ няма как да бъдат скучни. Специално за вас сме подбрали много смели цветове от супер пигментирани червила.  Двата матови нюанса от NYX Professional Makeup Avatar 2 в тъмнолилаво и бонбонено розово са вдъхновени от величествените лидери на Пандора - Нейтири и Ронал. Наситените им цветове позволяват плътност само с едно нанасяне!

d
Снимка: Nyx

Edna съветва: за още по-запомняща се визия на устните, заложете и на гланцове с блестящи частици върху червилото. Колекцията на NYX Professional Makeup Avatar 2 - Luminescent Lip Gloss - Shimmering Waters предлага три нюанса, които отразяват блещукащата магия на водата със своите сини и зелени частици.

d
Снимка: Nyx

Нито един грим не е напълно завършен без фиксиращ спрей, който да го държи там, където му е мястото, в продължение на часове. Напръскайте лицето си с NYX Professional Makeup Avatar 2 Metkayina Mist, който освен че фиксира грима, допълнително подхранва кожата.

d
Снимка: Nyx

Последно, но не по важност – няма как да сме героини от Аватар без емблематичния син цвят, нали? Оцветете ежедневието си и разчупете стила си с цвета на водата – Na‘vi Paint за лице и тяло от NYX Professional Makeup Avatar 2. Изстискайте тубичката върху върховете на пръстите или четката за лесно нанасяне навсякъде върху очите, лицето или тялото за наситен цвят с пълно покритие.

d
Снимка: Nyx

Да сме истински жители на Пандора не означава само да изглеждаме като тях – ние трябва да действаме и да мислим като тях – да уважаваме планетата си и водата на нея. Затова и всички продукти не само са с веган формула и не са тествани върху животни, но и цялата колекция има за цел да намали неблагоприятното въздействие върху околната среда със своите еко опаковки от рециклирани материали. 

И докато се потапяме в света на Аватар: Природата на водата, NYX Professional Makeup ни кани да участваме в кампанията на „Да запазим нашите океани удивителни“ с празнични инициативи, които подкрепят The Nature Conservancy - глобална екологична организация с нестопанска цел. Как? Чрез забавно предизвикателство в социалните медии – между 30 ноември 2022 г. и 28 февруари 2023 г. за всеки пост с хаштаговете #NYXCosmeticsForAvatar, #KeepOurOceansAmazing и #AvatarTheWayOfWater, NYX Professional Makeup ще дари 1 долар на The Nature Conservancy и техните усилия да защитят 10 вида от наистина удивителните обитатели от нашите океани и техните местообитания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти