Вижте новата „Мис България“: прекрасната Сара от Шумен и важната кауза, зад която стои

На бляскава церемония в столицата се състоя конкурсът „Мис България“,  в който участие взеха 16 момичета, избрани от 16 български града.

По традиция финалът премина в три тура. Първият от тях включваше представяне на колекция от елегантни облекла, втория - по бански костюми, a третия с бални рокли.

На финала журито обяви победителката - Сара Младенова от Шумен. Тя ще представи България на световния конкурс за красота „Мис Планет 2021“.

За подгласнички бяха избрани Стела Гечева от Пловдив, Ина Мархолева от Бургас и Мария-Михаела Вълчева от София. Тази година за първи път бе връчена още една титла – „Мис България Интернешънъл“, с която бе удостоена прелестната Стефани Карова, представителка на град Варна.

.
Снимка:

Сара Младенова е 17-годишна  ученичка, която се занимава с фехтовка и е в националния отбор на България. Занимава се със спорта от 8 години и възнамерява да го практикува и професионално.

Сара знае, че ѝ предстои много и се надява да успее да защити важната кауза, за която работи усилено. А именно- развитието на спорта в България. 

Повече за конкурса и за победителката, вижте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти