Vivacom с нова EON Видеотека - модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с нов, още по-интуитивен интерфейс, нови функционалности и вече с над 30 000 хитови филми, сериали и документални продукции. Изцяло обновеният интерфейс осигурява безпроблемна и интуитивна навигация, която улеснява потребителите да откриват любимите си филми и сериали. В EON е интегриран усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, по жанрове, спрямо настроението и се съобразява изцяло с индивидуалните предпочитания на всеки зрител, предлагайки курирана селекция от съдържание, която превръща всяка филмова вечер в лично събитие.

В допълнение към изкуствения интелект, платформата разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници. 

Vivacom
Снимка: Vivacom

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности, за да предостави още по-добро клиентско изживяване. С функцията „Гледай офлайн“1 потребителите могат да се наслаждават на първокласни забавления по всяко време и навсякъде на своите мобилни устройства. Освен това могат лесно да пропускат интрото при сериалите, да превъртат лесно напред и назад с кадри, както и да продължат да гледат любимия си сериал от епизода, до който са стигнали. 

„Ние не само променихме изцяло EON Видеотека, но я обогатихме с някои от най-хитовите чуждестранни и български филми и сериали. EON вече има най-голямата видеотека в България2 с над 30 000 заглавия и отговаря изцяло на съвременното потребителско търсене с интерфейс и функционалности, които са конкурентни на световните стрийминг гиганти. Ще продължим да инвестираме, да развиваме и надграждаме нашите продукти и ще продължим да променяме дефинициите за гледане на съдържание, предлагайки превъзходно клиентско изживяване на нашите клиенти“, коментира Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Vivacom.

EON става все по-популярен на българския пазар, като само за изминалата година потребителите са гледали висококачествено съдържание навсякъде и по всяко време от над 1 000 000 устройства. Vivacom предлага различни възможности за активиране на иновативната ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Услугата е достъпна и без абонаментен срочен договор. 

Vivacom
Снимка: Vivacom

Новаторската платформа EON е създадена от собствения иновационен център на United Group – United Cloud – един от най-големите развойни центрове за иновации в региона. 

Новият EON е достъпен във всички осем държави, в които United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, оперира. Лансирането на новата EON Видеотека е израз на постоянния ангажимент на United Group към иновациите и предоставянето на най-доброто изживяване за своите клиенти. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти