Специално

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

eon
Снимка: Vivacom

Vivacom ще зарадва всички дами по случай Международния ден на жената – 8 март, със специална празнична селекция от филми в EON Видеотека, включващи едни от най-забележителните женски роли в киното. Сред заглавията попадат хитовия сериал „Сексът и градът“, който се завърна на екрана след повече от 20 години, фентъзи филма на DC „Жената чудо“ с Гал Гадот в главната роля и историческата драма „Мария Антоанета“.

Потребителите на EON Видеотека могат да избират от над 30 000 заглавия в най-голямата видеотека в България1. От класически романтични комедии до спиращи дъха драми, EON Видеотека предлага разнообразие от филми за всеки вкус. Специалната селекция „Силата на жената“, посветена на 8 март, включва също три страхотни драматични трилъра – „Лейди Макбет“ - история за млада жена, която се жени за богат търговец и опитва да промени съдбата си, „Мис Слоун“, разказващ за хитрия брокер и лобист Елизабет Слоун, както и „Серена“ с участието на Дженифър Лоурънс и Брадли Купър.

Наскоро Vivacom обнови изцяло EON Видеотека, която вече е с още по-съвременен и интуитивен интерфейс за бърза и лесна навигация, нови функционалности и усъвършенстван изкуствен интелект за персонализирано препоръчано съдържание.

Част от новостите в EON Видеотека е и екипът от редактори, който селектира филми и сериали в специални колекции, посветени на различни празници и поводи - Св. Валентин, 3 март, 8 март и много други. Без значение от търсения жанр, EON Видеотека препоръчва на зрителите най-вълнуващите тематични заглавия, за да превърне празника в още по-специален момент.

EON се предлага в три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM, включващи разнообразно съдържание за всеки вкус. Повече информация можете да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти