Vivacom e „Любим работодател“ за 2023 година

Vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom спечели призовото 1-во място в категория „Любим работодател“ за 2023 г. в престижните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2023.

Това е една от най-оспорваните категории, която се решава с гласуване от публиката, и тази година в нея се състезаваха 81 компании. Vivacom получи отличие и за кампанията си за набиране на таланти „Препоръчай приятел за работа във Vivacom“, с която спечели бронз в категория „Referral програма“.

“Щастливи сме, че положителната и подкрепяща работна среда във Vivacom е високо оценена, както от публиката, така и от експертното жури в престижния конкурс Career Show Awards. Ще продължим да надграждаме успешните политики и програми за развитие на служителите ни в една многообразна и приобщаваща среда, в която всеки талант е с равни възможности“, казва Малина Чавдарова, Директор „Човешки ресурси“ във Vivacom.

Vivacom
Снимка: Vivacom

Златото в категорията „Любим работодател“ е признание за работодателските практики на Vivacom през гласовете на служители и публиката, отличили високия професионализъм на телекома. Забележителните успехи на една от най-популярните програми за набиране на таланти също получи признание. Програмата „Препоръчай приятел за работа във Vivacom“ впечатли авторитетно жури с високата си ефективност и широко одобрение сред служителите – всеки втори препоръчан започва работа във Vivacom.

“Искаме да поздравим Vivacom за страхотните резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията ”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти