Vesti.bg става на 13 години

Vesti
Снимка: Vesti.bg

Един от най-посещаваните и популярни български сайтове – Vesit.bg отбелязва 13-ия си рожден ден. Информационната платформа, част от портфолиото на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага балансирано съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория.

В продължение на 13 години Vesit.bg не спира да се развива и да следи тенденциите, за да предлага ежедневно голямо разнообразие от информация на своите потребители. В сайта могат да бъдат открити както най-актуалните новини от България и света, така и любопитни теми, развлекателно съдържание и най-коментираното в интернет пространството и социалните мрежи.

Модерният подход на редакторския екип превръща Vesit.bg в един от най-предпочитаните онлайн медии у нас, а оригиналните материали на външните автори допълват съдържанието на сайта с интересни разработки по разнообразни теми в сферата на технологиите, психологията и историята. Читателите на Vesit.bg имат възможност да разберат повече за популярни (и не толкова) конспирации, да видят развенчани някои от най-разпространените митове, да научат повече за историята, обичаите и забележителностите в България. А могат и да се потопят в рубриката Ивайло Цветков „Фрагменти“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти