Великолепна корона ще получи Кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София

художествена гимнастика
Снимка: Istock

Уникална корона ще получи Кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София, информират от Българската федерация.

Тя ще бъде изработена от популярен словенски бижутериен бранд, който е един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в 7 страни - Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и България.

художествена гимнастика
Снимка: Gong.bg

„Тиарата е уникална със своят дизайн, изработена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконии, всички вградени ръчно от нашите специалисти. Повърхността е озарена от матирани полирани части. Короната е изработена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от модерна технология и ръчна изработка, като процесът за създаването ѝ отнема 1 месец“, споделя Валентина Иванова, която е представител на марката за България.

Кралица на Световната купа в София ще бъде излъчена за трета поредна година. Тя отново ще бъде избрана от акредитираните журналисти и фотографи на състезанието, както и от членовете на Българската асоциация на спортните журналисти

художествена гимнастика
Снимка: Gong.bg

В предходните две издания на турнира короната бе присъдена на капитана на националния ни тим (индивидуално) Невяна Владинова (2017 г.) и рускинята Александра Солдатова (2018 г.).

Световната купа по художествена гимнастика ще се проведе от 12 до 14 април в Зала „Арена Армеец“.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти