Вечният въпрос: с коя жена мъжът остава завинаги?

Вечният въпрос: с коя жена мъжът остава завинаги?
Снимка: Unsplash

Някои жени са убедени, че мъжете търсят страстен секс, други, че се впечатляват от глуповати и вдетинени жени, трети, че ги привлича недостъпната кучка, а четвърти са убедени, че размерът на ханша кара мъжа подсъзнателно да преценява плодовитостта на жената и „любовта на мъжа минава през стомаха.”

Кое е вярно? Какво точно търсят мъжете в една жена? Във всички тези твърдения има по малко истина. Колко малко? Точно една четвърт!

Мъжът иска една четвърт страстна любовница, една четвърт вдетинена жена, една четвърт недостъпна кучка и още една четвърт плодовита и готвеща жена. И ето стана едно цяло… от четири четвърти.

Така е, защото женската енергия има четири проявления или както ги е нарекъл Юнг, четири женски архетипа. Те са любовница, момиченце, кралица и майка.

Истината е, че мъжът търси и четирите архетипа в една жена. Жената, която обединява стихиите – огън, вода, въздух, земя. Жената, която го желае и излъчва сексапил, но и го гледа с възхищение в очите и се радва неподправено на присъствието му, а в същото време е малко недостъпна и го предизвиква да я улови и притежава, без да забравя понякога да го приласкава и окуражава да се отпусне с вкусна храна, масаж и домашен уют…

жена галерия
Снимка: Unsplash

Можеш да бъдеш всичко това! Но най-често във всяка една от нас са ярко изявени само два архетипа. Това е причината да не можем да привлечем мъж или да не можем да го задържим. Мъжът търси инстинктивно и четирите проявления на женската енергия и, ако не ги открива в една жена, той търси друга. Това е по-силно от него.

Добрата новина е, че можем да развиваме липсващите ни енергии. Всяка жена може да стане цялостна, и чрез своята цялост да привлече и задържи един истински мъж. Затова предлагам ти да видиш кой или кои два от четирите архетипа са най-малко развити при теб и да поработиш върху тях.

За Любовницата прочети ТУК >>> 

За Момиченцето прочети ТУК >>> 

За Кралицата прочети ТУК >>> 

За Майката прочети ТУК >>> 

Всяка жена може да овладее тези четири стихии. Интуитивно притежаваното познание трябва само да се събуди. Ежедневието лесно ни увлича и често в грижи за децата и дома, забравяме любовницата. Кариерата ни увлича да се състезаваме с мъжете и забравяме момиченцето или домакинята.

сдф
Снимка: Thinkstock

Това да разчитаме единствено на мъжа си за дълго време, ни подвежда и забравяме кралицата. Ако не развием липсващите ни архетипове, рискуваме да се появи друга жена в живота на любимия, която притежава точно тях. Ако си се потопила в енергията на майката–домакиня и момиченцето, като не работиш и общуваш с мъжа си предимно за дома и децата, то енергията на любовницата и кралицата започват да му липсват. В такъв момент никак не е чудно някоя секси колежка да му завърти главата.

Или пък обратното – ако ти си с кариера и си впечатляваща секси жена, която демонстрира уменията си пред мъжа си, нищо чудно да му се прииска мила жена, която да му се възхищава и да го приласкае с домашен уют. Ако развиваш и четирите енергии в себе си, ще бъдеш неотразима и няма да има мъж, който да ти устои, а любимият ще се влюби повторно в теб… завинаги!

жена галерия
Снимка: Unsplash

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти