Важните уроци за любовта, които ни припомня „Един за друг“, и кои са останалите 6 двойки в шоуто

един за друг
Снимка: NOVA

Най-позитивното риалити в българския ефир - „Един за друг“, вече започна. След като ви споделихме 3 причини, заради които си струва да гледаш предаването и първите общо 14 участници, които влязоха във Вилата на любовта, в петък вечер видяхме кои са другите 6 двойки, настанени в Хижата на любовта.

И ако още не сте гледали новия сезон, даваме ви още 3 причини да го направите:

💖 Reality check

Поне веднъж вероятно ви се е случвало да си мислите, че всички обвързани в обкръжението ви имат идеални взаимоотношения, за разлика от вас самите. Като добавим и социалните мрежи, където споделяме само хубави моменти, излиза, че животът на останалите е перфектен. На английски обаче съществува един хубав израз, който няма точен еквивалент на български, но общо-взето означава „ситуация, в която си спомняне за състоянието на нещата в истинския свят“. С различните истории на двойките „Един за друг“ е точно такъв reality check или „проверка с действителността“, от която се нуждаем по отношение на любовта, защото се оказва, че всички имат някаква трудност и неразбирателство - и това е напълно нормално!

💖 За да видим себе си отстрани

Гледаме филми и сериали не само за развлечение - с тях се учим на емпатия, оглеждаме се в героите, откривайки прилики с тях, и понякога разбираме къде грешим или как е правилно да постъпим.

Сигурни сме, че може да разпознаете себе си в поне една от двойките, които в петък вечер влязоха в Хижата на любовта. Ето кои са те и как всяка от тях допълва с по нещо пъзела на човешките взаимоотношения:

Даяна и Йордан Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Даяна и Йордан, когато сбъдваме мечтите си и понякога забравяме за романтиката.

Повече за двойката вижте тук >>>

Петя и Николай Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Петя и Николай, когато спорим за малките неща като това кой е направил първата крачка, но и преодоляваме заедно всички препятствия.

Повече за двойката вижте тук >>>

Ася и Калоян Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Ася и Калоян, когато знаем, че умеем да постигаме баланс и най-доброто предстои.

Повече за двойката вижте тук >>>

Мария и Виолин Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Мария и Виолин, когато всичко е по-забавно и лесно, щом споделяме не само един дом, но и работа.

Повече за двойката вижте тук >>>

Сияна и Мирослав Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Сияна и Мирослав, когато успяваме да запазим тръпката след дългите години заедно и знаем как да създаваме спомени.

Повече за двойката вижте тук >>>

Цветослава и Кристофър Един за друг
Снимка: NOVA

Ние сме Цветослава и Кристофър, когато разликата във възрастта няма значение, а съдбата си има своите начини да ни събере.

Повече за двойката вижте тук >>>

💖 Всяка връзка е различна

Още нещо, свързано със сравненията, които са вредни за нашето емоционално и психическо състояние. Както накратко може да се убедите от горните описания, към постигането на щастие във връзката няма пряк път, а отношенията се развиват по много и разнообразни начини. Две жени например могат да са на еднаква възраст, докато едната вече има деца и собствен дом, докато на другата тепърва ѝ предстои - но това не прави любовната история на някоя от тях по-непълноценна. Така че дръжте очите си върху своя маршрут, защото само той има значение!

Гледайте Един за друг тази събота и неделя, 19 и 20 февруари, от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 часа по NOVA. Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Ето кои са първите седем двойки в трети сезон на предаването „Един за друг“
Ето кои са останалите шест двойки в новия сезон на „Един за друг“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти