Ванилената сол на живота

Ванилената сол на живота
Снимка: netinfo

„Ванилена сол“ е новият роман на издателство "Гурме" и първият роман на Ада Пареляда, една от най-утвърдените и награждавани шеф-готвачи на Каталуния.

По увлекателен и забавен начин творбата разкрива пикантната страна на професионалната кухня, детайлите в ресторантьорството и характера на богатата и интересна каталунска кулинарна традиция.

Гастрономическият талант и нежното сърце на шеф Алекс Граупера, създател на ресторант „Старият свят“ недалеч от Барселона, са в чест конфликт с защитното му грубо поведение и привиден цинизъм. Противоречив сблъсък се оказва и случайната поява в живота му на веселата и рационална канадска хубавица Анет, назначена за негов помощник в кухнята.

Между Алекс и Анет има привличане и отблъскване, и двамата носят бремето на мъчително минало, и двамата са страстни готвачи и почитат уханията и вкуса на продуктите, интересните техники, ароматните и запомнящи се ястия.

Издателство Гурме ви представя искрящ от живот и вкусове роман, изпълнен с високо напрежение, кулинарни познания и чувственост е на необуздан и нежен – прекрасно четиво за любознателни кулинари и за ценители на бурните страсти.  

„Ванилена сол“ от Ада Пареляда може да закупите и онлайн: http://www.vintageclub.bg/knigi-1/za-chetene/vanilena-sol.html

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти