В „Дяволското гърло“ тази вечер: Филип търси помощта на брат си за страховит нов случай

„Мия Язова е събирателен образ на реално съществуващи служители на сигурността”, сподели в  предаването „Плюс – Минус. Коментарът след новините” криминалният психолог Росен Йорданов, който помага на актрисата в първата по рода си българска криминална драма да се подготви за своето превъплъщение в агент Мия Язова.

„Когато наблегнеш на детайлите в една сцена, всичко е много по-достоверно. Мисля, че Теодора Духовникова се справя чудесно с ролята си и вдъхва на образа живот, който кара служителите в полицията и ДАНС да се чувстват горди”, допълни още психологът.

„В реалния живот съм много далеч от образа на агент Язова. Това беше трудна роля за мен, а предполагам е трудна и по принцип за жена. Опитахме се да запазим нейната женственост и сексапил, но не сме акцентирали върху чисто женските ѝ качества. Имаше и доста интензивна подготовка. Карах коли по полигони, стрелях и още много такива неща, типични за тази професия”, разкри Теодора Духовникова.

Актрисата загатнa: „Любовните сцени с Владимир Карамазов ще са в пета серия. Ясно е, че ще има любовна история между Мия и Филип, но тя ще е точно такава, каквато подобен сериал заслужава.“

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

В предстоящия епизод Теодора Духовникова отново ще влезе в обувките на агент Мия Язова, за да се върне към разследването, но този път ще доведе със себе си в Смолян и дъщеря си Диана. Дали нейната поява ще затрудни разследването и как ще се отрази на взаимоотношенията помежду им? Ще остане ли незабелязана Диана за местните хора, с кого ще я срещнат обстоятелствата и дали самата тя няма да се окаже в опасност?

Според Мия извършителят отнема на жертвите нещо конкретно, свързано с някаква символика. Притежава добър самоконтрол, може би е сериен извършител и има някаква мисия. Агентът вижда личен мотив като ярост и ненавист – дали е на прав път и докъде ще ги заведат новите следи?

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Междувременно Филип Чанов ще се обърне към брат си Асен с молба за помощ като човек, който познава добре планината. Разследващите ще се изправят пред страховит нов случай на изчезнало край Тъмното езеро дете. Има ли връзка с двете жертви - Петър Кехайов и Дичо Манолов – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала  и на официалната страница на „Дяволското гърло“ във Facebook.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти