Удължава се срокът за кандидатстване в ПРОМЯНАТА 2021

Промяната
Снимка: NOVA

Срокът за кандидатстване в осмото издание на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА се удължава с две седмици. Желаещите да подадат своите кандидатури могат да го направят като попълнят онлайн формуляра на www.nova.bg/promyanata до 23:59 ч на 30 август.

И тази година ПРОМЯНАТА продължава да търси социални предприемачи с дух и силна мотивация, които са намерили решение на важен социален проблем за децата и младежите между 0 и 24 години. То трябва да е в начален етап на развитие, но предприемачът може да докаже, че е предприел първите стъпки за реализацията му. Предложеният проект трябва да има потенциал да се превърне в инициатива с устойчив финансов модел и позитивен ефект, както и да се разрасне в помощ на възможно най-много деца и младежи.

Конкурсът е отворен и за физически лица и организации с нестопанска цел. Не се изискват допълнителни документи и няма изискване за определен брой години дейност или обем управлявани средства.

Кандидатите ще преминат през седем етапа на селекция, сред които оценка от служители на Reach for Change, и Нова Броудкастинг Груп и експерти от неправителствения, публичния и бизнес сектор. Чрез онлайн гласуване през ноември 2021 г. публиката ще определи със своя глас кои ще са тримата социални предприемачи, които ще се явят на последния кръг от конкурса – среща с детското и възрастното жури на ПРОМЯНАТА.

Големият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а още четирима финалисти – по 10 000 лв. И петимата финалисти ще спечелят място в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат обучения и индивидуални консултации, които ще им помогнат да развият своя бизнес модел и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата и младежите в България. Те ще получат и допълнителна медийна подкрепа и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-добро и сигурно бъдеще. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА е подкрепила 87 социални предприемачи и е помогнала на близо 200 000 деца и младежи, достигайки до 257 населени места в страната. За приноса си в развитието на благотворителността и иновативния си подход, кампанията е отличена с 16 престижни награди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти