Ученичка на Ошо идва в България

Рупда
Снимка: Личен архив

Рупда - психотерапевт-шаман, жена с изключителна съдба и много силни способности да бъде лечител на души, пристига в България днес. Тя ще остане една седмица, в края на която ще изнесе 3-дневен семинар.

Рупда е живяла до известния съвременен духовен учител и философ Ошо в Индия повече от 20 години и е била много близка с него. Ошо я открил и й предал голяма част от своите практики, знания и умения. Рупда е посветила живота си в помощ на хората. Тя се е отказала да има собствено семейство и деца със заявката, че нейната мисия е да лекува хора и затова е тук, на този свят.

В България Рупда идва благодарение на Наталия Кобилкина. Наталия минала обучение при нея за лекуването на травми и останала изненадана от силата и способностите на тази интересна личност. Поканила я у нас, защото смята, че много жени имат нужда от това лечение на травмите.

Рупда
Снимка: Личен архив

Рупда живее в Австралия, но помага на хората по целия свят. Тя работи заедно с Антъни Робинс – безспорният майстор, овладял магията на властта над ума, и му помага в провеждането на специални ВИП-семинари. Много холивудски звезди и известни личности я признават за тяхно гуру и техен личен терапевт.

Рупда има зад гърба си 35 години работа с хора, помогнала е на хиляди по света да променят живота си. Тя работи с лекуване на травми, интимност и страст в отношенията с половинката, автентично свързване, осъзнато общуване, „аз заслужавам“ и други теми.  Опитът й се дължи и на многобройните обучения, през които е преминала. Тя е НЛП специалист, съветник към S.I.A.F., практикува презаписване на невронните връзки към Института за лечение на травми, също така е терапевт по хипноза и е завършила ненасилствена комуникация при Дорсет Кембъл-Рос. Придобила е много сертификати, но един от най-ценните и източници на знания и опит е времето, прекарано с Ошо. Тя попива от неговата мъдрост и учения за човешката психология, осъзнатост и Майндфулнес медитация.

Рупда
Снимка: Личен архив

Всички жени, които са минали нейните семинари, казват едно и също - че никога не са се чувствали толкова себе си, както след този семинар. Рупда е толкова истинска и автентична, че когато те погледне, все едно вижда твоята душа и сърце и най-накрая усещаш, че някой наистина те разбира и може да ти помогне.

На 9, 10 и 11 ноември Рупда ще направи специален курс в София – „Духът на жената“, в който тя лекува тежки женски травми, които често водят до блокажи и болести. Всички подробности около курса са на сайта на Наталия Кобилкина.

Рупда
Снимка: Личен архив

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти