Търсят се следващите 40 българи до 40 години, които имат значение за България

Търсят се следващите 40 българи до 40 години, които имат значение за България
Снимка: Darik

След успеха на първите две издания на „40 до 40“, Дарик радио отново се в впуска в търсене на правилната формула за успеха и хората, които променят към по-добро средата, в която живеем и работим.

Време е да намерим следващите 40 с третия сезон на проекта на Дарик радио "40 до 40".

Те трябва да са смели иноватори с предприемачески дух. Това са онези хора, които измислят нови подходи при решаването на ежедневни проблеми, създават работни места, обогатяват ни с откритията и креативността си и са станали успешни, преди да бъдат медийно популярни.

Те работят в различни професионални сфери, но имат обща цел – да търсят по-доброто бъдеще. Те са избрали България, за да реализират идеите си, да стартират бизнес, да развиват социални инициативи, да споделят таланта и постиженията си.

От днес всеки може да номинира себе си и българин, чиято история и успех трябва да бъдат разказани. Категориите, които са най-силно представени са: наука и образование, бизнес и предприемачество, култура и изкуство, технологии и иновации и социални инициативи. Номинационната форма можете да откриете на официалния сайт на проекта ТУК.

„40 до 40“ не е класация, защото всички отличени личности стават част от една общност от можещи, смели и креативни млади хора, които могат да си взаимодействат помежду си, да работят по съвместни инициативи, да вдъхновяват обществото. „40 до 40“ е и послание към подрастващите. Те трябва да разпознават правилните формули за успеха в професионален и личен план, да имат правилните примери пред себе си.

Финалистите ще се избират от авторитетно жури, което се състои от професионалисти в различни сфери на обществения живот. Журито ще работи по предварително зададени критерии.

В началото на октомври ще се обявят избраните, от членовете на журито, финални топ 40. Всяка една от номинираните 40 личности ще бъде представена пред широката публика, в ефира на Дарик радио, интернет, социални мрежи  и чрез различни публични изяви.

Във време, когато позитивността и успешните истории в България са дефицит, когато голяма част от подрастващите нямат ценности и истории за пример и вдъхновение, Дарик радио осъществява проект, който да покаже 40 млади българи с различни професии, идеи и стремежи. Общото между тях е, че те променят средата, в която живеят, творят и работят и имат потенциала да продължават да го правят.

Актуална информация около проекта, можете да следите на официалния му сайт и в социалните мрежи: Facebook, Twitter, Instagram.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти