Специално

Тъмната страна на Луната и злополучната мисия „Аполо 13"

космос
Снимка: iStock

По повод годишнината от старта на злополучната мисия "Аполо 13" и отчасти въз основа на действителни стенограми, документалният филм "Тъмната страна на Луната", който можете да гледате в ефира на Marquee TV – част от ТВ платформата на EON, преразказва по завладяващ начин една от най-великите космически истории на всички времена. Творческият екип, който стои зад лентата на Торбен Бетс, изследва външните граници на вярата, надеждата и силата на човешкия дух.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

77 часа след началото на мисията космонавтите губят всякаква връзка със Земята, докато преминават покрай тъмната страна на Луната. По-далеч от дома, отколкото човечеството някога е било, в пълна тъмнина и с невъзможни шансове за оцеляване, астронавтите се изправят срещу себе си и един срещу друг.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти