Създадено за Samsung

Твоят стилен партньор, приятел и служител вече се събира в джоба ти

Твоят стилен партньор, приятел и служител вече се събира в джоба ти
Снимка: Samsung

Живеем във времена, в които един човек може да изпълнява много функции едновременно благодарение на технологиите. Можем да работим от вкъщи, докато си гледаме децата, да преподаваме и учим онлайн, да снимаме и пишем от телефоните си и да превръщаме всичко това в медийно или лично съдържание, да гледаме филми и дори да снимаме филми само с един телефон. За разлика от хората преди 100 години или дори 50, които е трябвало да чакат с години, за да имат собствен домашен телефон, и са общували с останалия свят с писма, ние получаваме света в джоба си, при това с изключително компактни размери.

Да, това са размерите на новия Galaxy Z Flip3 5G, който Samsung представи през август тази година. Въпреки компактния си размер, този телефон има гигантски възможности и нулеви претенции и ще ви превърне в професионален влогър, фотограф или оператор, стига да го пожелаете.

а
Снимка: Samsung

Galaxy Z Flip3 5G е най-изисканият представител на Z серията, която се отличава с устройства със сгъваеми екрани. За първи път в историята на този тип телефони обаче те са изработени като истински шедьовър - притежават сертификат за водоустойчивост IPX8, а рамките им са изградени от свръхздрав алуминий Armor Aluminium. Предният и задният капак на корпуса пък са оборудвани с изключително здравото стъкло Corning Gorilla Glass Victus, което превръща Galaxy Z Flip3 5G в нещо като „терминатор на мобилните телефони“. За да избегнете възможни надрасквания на екрана – екранът му е покрит със защитен филм от разтеглив PET материал, който дава висока устойчивост и гарантира по-малко драскотини и повреди при падане на земята.

Разбира се, за какво ви е такъв як (буквално и преносно) телефон, ако ще е бавен като охлюв? Galaxy Z Flip3 5G е много далече от охлювите със своя най-бърз процесор от всички сгъваеми Galaxy телефони, създавани някога -  5nm. И още – той е с 8GB RAM за най-добра производителност, както и страхотен звук благодарение на технологията на говорителите Dolby Atmos. Ако сте си мечтали да имате звук като на кино на своя смартфон, вече го имате. А за да запазите всичко, което обичате на едно място, Galaxy Z Flip3 5G ви осигурява 256GB вътрешна памет.

а
Снимка: Samsung

И така, кои са основните предимства на Galaxy Z Flip3 5G?

Разбира се, първото, което грабва окото, е неповторимият дизайн. Той просто те кара да го имаш. Блестящ, модерен, в четири стилни цвята – мистично черно, ванилия, лавандула и зелено, този телефон е последен писък в света на модата. Но само модерен дизайн не е достатъчен. Galaxy Z Flip3 5G притежава гъвкав корпус и възможност на приложенията да бъдат оптимизирани спрямо ъгъла на сгъване на екрана. Прочетохте ли добре? Приложенията следват ъгъла на сгъване на дисплея и това е абсолютно зашеметяващо. Така нареченият Flex режим предлага нещо уникално – опция да ползваш горната част на дисплея за гледане, а долната – за управление на съдържанието. Преминаването към Flex режим става с няколко движения от Настройки, през Разширени настройки и избор на функция Labs. Избирайки Flex режим, можете да посочите и кои приложения да отворите в него.

Hands free режимът на управление също предлага разнообразни възможности за забавление без никакво ваше участие – достатъчно е да поставите устройството в подходяща позиция и да се насладите на изживяването. Обичате ли да си правите селфита? Този телефон е създаден за тях! Край на махането с ръце и чуденето как точно да протегнете ръка и да кликнете за снимка – с Galaxy Z Flip3 5G селфито изисква просто да нагласите ъгъла и да направите крачка или две назад. Никой няма да подскача, да гледа 10 секунди без да мърда и прочие отживелици. Просто оставете телефона върху равна повърхност, а Flex режимът ще е вашият устойчив статив, който ще стабилизира камерата за перфектни снимки. Ако сте Instagram звезда и печелите от готини селфита, този телефон ще ви изстреля на върха.

а
Снимка: Samsung

Добре, дотук беше корпусът, а сега малко и за екрана. В този модел външният екран е с нов дизайн и е не един или два пъти, а четири пъти по-голям, ако сравняваме с предишния модел. Благодарение на това можете да проверявате съобщенията си, да си пускате музика и дори да правите снимки без да отваряте телефона. Календарът е пред вас, също и прогнозата за времето, както и всякакви нотификации от важни приложения. Всички индивидуалисти пък ще бъдат повече от доволни, че дизайнът на дисплея може да бъде напаснат с този на циферблата на Galaxy Watch4 или Galaxy Watch4 Classic съобразно избрания от вас стил в съответния ден. Всичко това се случва отново от Настройки, през Външен дисплей и избор на Стил на часовник – оттам можете да персонализирате външния си дисплей и да го „оцветите“ както ви харесва.

И отново малко за селфитата и видеата – с функцията на външния дисплей Quick Shot можете да правите още бързи селфита и видеоклипове с основната камера, без да отваряте телефона. Два клика на копчето за включване и изключване и образът ви се появява на предния екран. По този бърз и лесен начин за първи път в историята на „умните“ телефони си правиш селфи не с предната, а с основната камера и то с обектива, който желаеш – широкоъгълен или ултраширокоъгълен Другата функция на камерата, наречена Dual Preview, ви показва паралено това, което снимате с предната камера, както на основния, така и на външния екран. За да я включите, стартирайте камерата през основния екран, след това през бутона в горния десен ъгъл включете визуализация на преден екран. Ако искате стандартна снимка, визуализацията ще е на основния екран, а видеата могат да бъдат видени на предния екран. Остава ви само едно – да снимате!

а
Снимка: Samsung

Хората са казали – не съдете книгата по корицaта, но е хубаво, когато и кориците са красиви. В случая „корицата“  на Galaxy Z FLip3 5G  е неговият дизайн, който бихме могли да определим като стилен, компактен и много атрактивен. Този телефон е като мобилен хамелеон, който преминава от едно състояние в друго. В един момент е скрит в джоба и прилича на малка пудриера, в следващия е голям 5G смартфон с множество функции и силна производителност. Единствените колебания, които може да имате по отношение на този телефон, са свързани с цветовете. Дали да си вземете нежна ванилия? Или пък маслено зелено? Лавандула за успокоение или пък класическото мистично черно? Вероятно ще ви отнеме време, за да поразсъждавате малко над тях, както и над стилните рингове за захващане и калъфите, които улесняват взаимодействието с телефона.

И въобще Galaxy Z Flip3 5G е устройство, което се напасва по вашия стил и желания. Ако искате да работите с него, ще бъде до вас на 100%. Този телефон осъществява мечти, разкрива нови хоризонти и е ваш партньор, приятел и служител.

Galaxy Z Flip3 5G е само една част от устройствата, които бяха представени от южнокорейския технологичен гигант в разгара на лятото. Портфолиото включва модела Galaxy Z Fold3 5G (първият сгъваем телефон със S Pen), както и цяла нова екосистема от устройства - Galaxy Buds2, Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic. Компанията е лидер и иноватор в сферата на телефоните със сгъваеми дисплеи, а с новите си модели отваря нова страница в историята на този тип смартфони, превръщайки изживяването от тяхната употреба в абсолютен екстаз – независимо дали те се ползват за забавление, гейминг, работа или и трите едновременно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти