Създадено за Lilly Drogerie

Този септември – да изберем българското! Наръчник за любими продукти, които са задължителни за цялото семейство

Този септември – да изберем българското! Наръчник за любими продукти, които са задължителни за цялото семейство
Снимка: iStock/Getty Images

Дами, есен е! Не ни разбирайте погрешно, ние също си искаме слънцето и плажа, но едновременно ни сърбят и пръстите за есенен шопинг. Нови модни колекции, козметика, дългоочаквани събития, които предстои да ни завъртят като в есенна вихрушка от листа. Шопингът трябва да е практичен и разумен, защото изкушения дебнат от всеки ъгъл – ще виждате много намалени артикули (от които нямате нужда в момента) или продукти, за които не може да кажете, че са любов от пръв поглед. Ние ще ви помогнем да подберете най-важното и най-практичното, без това да тежи на бюджета ви. И този път няма да ви предлагаме които и да е марки, а ще бъдат родно производство!

Снимка: iStock/Getty Images

Всички знаем, че българките са най-красиви – съвсем в реда на нещата е българските марки да ни правят още по-красиви! С любимците ни от Lilly Drogerie си направихме списък със задължителни находки за сезона от български брандове – вдъхновете се и бъдете прекрасни, избирайки родното. Хубаво ни е, защото този септември Lilly Drogerie имат страхотно намаление на български продукти в магазините и онлайн!

Хубави устни с NL BEAUTY Дълготрайно течно матово червило Cappuccino!

Снимка: Lilly Drogerie

Есента не е само време за пиене на топло капучино, тя е сезонът, през който да пренесем цвета на капучиното не къде да е, а върху устните си! Безспорен фаворит за сезон, този красив цвят в топъл нюанс отива на всеки аутфит и всяко настроение. Това, което обожаваме в него, е впечатляващата му издръжливост и страхотният матов ефект върху устните, който стои красиво, без да изсушава. Течното червило е с гъвкав апликатор за лесна и прецизна употреба, но след нанасяне му, е добре да оставите устните да си абсорбират продукта, без да има допир между тях – така ще избегнете размазване.

Хубава кожа с BIOTRADE ACNE OUT Активен крем против черни точки и пъпки 30 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Много често след лятото се сблъскваме с досадното акне, което, освен че не изглежда лицеприятно, е бич върху самочувствието на много младежи и не само. Никой не е защитен от този тип пъпчици, защото ежедневните срещи със слънцето, особено без достатъчно количество грижа, си казват думата. Този активен крем е изпитано средство, което бързо повлиява излишното омазняване и предотвратява появата на пъпки и черни точки, като ексфолира и матира кожата. Богат е и на антиоксиндатите - Витамини А и Е, които стимулират клетъчното обновяване – за здрава и красива кожа!

Хубави дрешки със SAVEX SUPER CAPS EXTRA FRESH Капсули, 28бр

Споменахме за множеството събития и празници, които ни очакват, нали? Е, освен с грим и грижа, те са свързани и с честа смяна на аутфитите. За да се чувствате добре в кожата и дрехите си, заложете на един от най-свежите перилни препарати – Savex под формата на капсули. Новата му формула е супер свежа и с премиум качество на изпиране. Как се постига ли?

Снимка: Lilly Drogerie

Благодарение на уникална двукамерна форма, която изолира аромата в ядрото. Освен, че изпира дрехите и премахва дори сериозните замърсявания, Savex Super Caps ни спечели с това, че запазва и защитава ярките цветове. А ние обичаме да бъдем ярки, нали дами?

Хубави зъбки с ASTERA NATURAL CBD+MINT Паста за зъби, 75мл

Марката не спира да ни изненадва с нови и все по-интересни продукти. Не се стряскайте, когато видите „CBD“ в името! Органичното масло от канабис е известно със своите антисептични, противовъзпалителни и обезболяващи свойства да подпомага здравето на зъбите и венците. Формулирана с 98% съставки от естествен произход, пастата спомага за това балансът в устната кухина да е възстановен, плаката и петната да са премахнати, а зъбите да искрят от белота. Пастата на Astera действа страхотно и срещу лош дъх, заради органичното масло от лютива мента в състава ѝ. Включете в ежедневната си рутина тази свежест от ново поколение!

Снимка: Lilly Drogerie

Само два-три клика са нужни, за да може да се възползвате от ексклузивната оферта – намаление с промо код, само онлайн 18 септември до 24 септември. А за десерт? Безплатна доставка до BOX NOW! Бъдете красиви с българските брандове – качество, което не тежи на шопинга.

Хубаво ми е, когато избирам българското.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти