Създадено за Lilly Drogerie

Топ съвети за коледни подаръци – eто какво подбрахме за празничния списък

Топ съвети за коледни подаръци – eто какво подбрахме за празничния списък
Снимка: iStock/Getty Images

Вече е декември, а Коледа е зад ъгъла. Въздухът навън е изпълнен с дъх на греяно вино и вкусотии, има събития, които те приканват да усетиш, че скоро ще настъпи най-приказното време, а у дома атмосферата става все по-празнична, с аромат на канела, джинджифил и уют.

Цялата тази идилия ни кара да се замислим колко ни е хубаво и как искаме да пристъпим в света на Коледа, подаръците и усмивките на най-любимите си хора, когато открият какво сме им оставили под елхата. Да си го признаем – коледният шопинг не е просто шопинг, той е истинска магия!

Снимка: iStock/Getty Images

След като сме се консултирали с послушните от списъка ни, е ред да се обърнем към неуморните ни помощници в подаръците – нашите любими Lilly Drogerie, които за трета поредна година са обединили на едно място всичко, за което може да си помечтаем с изобилие от подаръци за роднини и приятели. Коледният им каталог тази година блести в сини и златисти цветове и омайва със съдържанието си.

Естествено, отново е обвързано с добра кауза - след като вече сте му се порадвали и сте се изкушили от офертите вътре, от 15 януари до 15 февруари, връщайки за рециклиране един каталог, получавате -15% отстъпка от следващата си покупка в Lilly Drogerie.

Подаръци за нея

Дамите обичат с всичките си сетива, но особено много обичат да галят своето обоняние и да оставят ароматна диря след себе си. А най-хубаво е, когато тази диря красноречиво казва, че „животът е прекрасен“. Точно поради тази причина, избрахме невероятния Lancôme Комплект Дамска парфюмна вода 50мл + Спирала 2 мл + Серум 10мл + Мини Дамска парфюмна вода 10мл. Иконичният аромат, символ на щастието и покорил сърцето на милиони дами, очарова с есенции на черен касис и сладка круша. Сърдечните му нотки превълпъщават френския шик с ирис, жасмин и портокалов цвят. А за десерт на композицията допринасят зърна тонка, пралина, ванилия и пачули.

Снимка: A1

Този разкошен комплект се допълва и от грижа за кожата – любимият ни серум Génifique в специален размер, мини спирала Hypnôse и парфюмната вода, но в 10 мл. – подходяща за чанта и за път. Сега ще ви ощастливим и още повече – приказният комплект е с 40% отстъпка, така че побързайте, преди да са го грабнали преди вас, тъй като количествата са ограничени.

Подаръци за него

Господата също обичат ароматите, особено тези, които ухаят на победа. Затова и този комлект на PACO RABANNE INVICTUS Комплект Мъжка тоалетна вода, 100 мл + Душ гел, 100 мл. поставен под елхата, определено ще го зарадва. В любимата ни тоалетна вода за господата се смесват свежест и чувственост – за силния мъж, възприеман като истински, буквално „непобедим“ герой.

Снимка: Lilly Drogerie

В композицията на аромата доминират акватични акорди, които първоначално се съчетават с есенция от кора на грейпфрут, а в последстиве са изместени от мъжествения лавър. Базата на Invictus е построена върху брилянтното съчетание на пачули, амбра и гаяково дърво. Този комплект е допълнен от ароматен душ гел, кото да потопи мъжа в море от ухания и да засили ефекта на парфюма. Тук отново цената е повече от примамлива, така че бързо грабвайте тази шампионска купа, за да спечелите първо място за „най-добър подарък“.

Подаръци за детето

Ако си имате вкъщи малка госпожица или трябва да направите подарък за момиченце, то тогава MARTINELIA MY BEST FRIENDS Детско метално куфарче с гримове ще я накара да извика от радост. Сладурското куфарче със зайчета съдържа гримове, които се измиват лесно - само с вода и са дерматологично тествани, за да бъдат напълно съвместими с употребата им от деца над 3-годишна възраст.

Прекрасният разкрасителен комплект за малки принцеси съдържа десет цвята сенки за очи, две червила и два ружа (в същата цветова гама), два блестящи лака за нокти, един разделител за педикюр, пиличка и два апликатора за сенки. Невероятното куфарче има и включено огледалце. Гарантираме ви, че ще спечелите детски усмивки и сърца при светкавичното разопаковане на блестящия подарък.

Снимка: Lilly Drogerie

Тези и много други специални и лимитирани коледни предложения ще откриете както в най-близката ви Lilly Drogerie, така и онлайн. Знаем, че се повтаряме, но отново ви напомняме да сте бързи – не само, защото е възможно мечтаният подарък да се вземе пред очите ви, а и за да ви спестим коледната суматоха с подаръците в последния момент. Ще ни благодарите после!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти