Том Круз се сблъсква с призраци от миналото, Ед Шийрън показва съпругата си и още (Плейлистът на Edna #49)

Том Круз
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

25 години по-късно

Марая Кери дотолкова е покорила саундтрака по Коледа, че вече е невъзможно да си представиш празника без нея. Докато тази година хитът ѝ “All I Want For Christmas Is You” от 1994 г. отбеляза юбилей и постигна няколко рекорда, той заслужи и ново видео. В него музикалната дива е облечена със същия модел гащеризон, който носи и за обложката на коледния си албум отпреди четвърт век (който сега е преиздаден с делукс версия), а сред участниците в клипа са нейните 8-годишни близнаци Морокан и Монро.

Любов от цял свят

Още един изпълнител ни допусна по-близо до личния си живот с новото си видео. Ед Шийрън разказва историите на няколко двойки от различни възрасти и краища на света с кадрите към песента “Put It All On Me” заедно с Ела Маи. В клипа виждаме британеца и съпругата му Чери Сийборн да прекарват време у дома, докато надписите ни припомнят, че двойката се познава още от училище, а години по-късно двамата се преоткриват, за да станат съпруг и съпруга през януари 2019.

Оголена душа

И докато по това време издаването на коледни песни е масово колкото намаленията и пазаруването, Любо Киров представя клипа към четвъртия си сингъл от албума „Както преди“. „Всички пътища водят към теб“ е искрената му изповед, отправена към висшата сила, чийто глас можем да открием в себе си. Близкият план и черно-белите кадри допълват откровеността и ни служат като добро напомняме за истинския смисъл на празника в края на годината.

КИНО

За да отнесе отново дъха ни

Новият трейлър на „Топ Гън: Маверик“ открехва завесите за сюжета, където Том Круз, отново изпълняващ своите каскади сам, облича коженото яке на героя си от филма три десетилетия по-късно. Завръщайки се като инструктор, Пийт „Маверик“ Мичъл ще трябва да обучи няколко младежи, сред които и Брадли Брадшоу (Майлс Телър) – син на покойния му най-добър приятел. От официалната информация разбираме още, че главният герой ще трябва да се справи с призраци от миналото и дълбоки си страхове, за да изпълни мисия, изискваща голяма жертва.

Между времето и пространството

Още едно заглавие, което идва през лятото, а за сюжета му не знаем почти нищо, е дългоочакваният следващ филм на Кристофър Нолан. Главната роля в „Тенет“ получава Джон Дейвид Уошингтън, чийто герой започва нов живот и получава мисия, която най-вероятно ще предотврати следваща световна война. Пътуване във времето и международен шпионаж се преплитат в новия епос, където ще видим още Ралф Файнс, Робърт Патинсън, Майкъл Кейн, Кенет Брана и др.

В духа на Хичкок

„Жената на прозореца“ е екранизация по едноименния роман на Ей Джей Фин, а в нея Eйми Адамс е изолиралата се от света Ана Фокс, която страда от агорафобия и тревожно разстройство. Скоро след като се сближава със своята съседка Джейн Ръсел (Джулиан Мур), през прозореца си Ана става свидетел на нейното предполагаемо убийство. Когато обаче споделя пред полицията, тя става мишена на замесените – съпругът Алистър Ръсел (Гари Олдман) и жената, представяна като истинската г-жа Ръсел (Дженифър Джейсън Лий). Халюцинира ли наистина Ана и каква е истината, ще ни покажат създателите на „Не казвай сбогом“ през май 2020.

ОЩЕ

Старата песен на нов глас

Шоуто на Джими Фалън продължава с традицията си да свири хитове с инструменти, каквито могат да се намерят в edna класна стая. Песента този път е “Memories” от мюзикъла „Котките“, изпята от някои от звездите, участващи в новата филмова версия – Дженифър Хъдсън, Тейлър Суифт, Джейсън Деруло, Джеймс Кордън и Франческа Хейуърд. Първите отзиви за лентата не са особено ласкави, но това не би трябвало да ви спре да си подарите тази класика на кино в края на годината.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти