Том Джоунс пак идва в България

Роденият в Уелс Том Джоунс започва да пее от 15-годишен по барове, а днес може да се похвали с продадени над 100 милиона копия в световен мащаб от своите 40 албума
Снимка: Getty/Guliver

Легендарният британски певец Том Джоунс (73 г.) ще изнесе концерт на 30 октомври от 19,00 часа в Зала 1 на Националния дворец на културата.

Самият изпълнител много харесал публиката на предишния си лайв у нас и категорично настоявал столицата ни отново да бъде включена в сегашната му европейска концертна обиколка.

Един от най-характерните и мощни гласове на световната музикална сцена през последните няколко десетилетия ще представи някои от най-емблематичните си песни като "Delilah", "Mama Told Me Not to Come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "She's a Lady", "Burning Hell", "Tower of Song" и "Hit Or Miss" и др.

В своята 46-годишна кариера певецът е оставил сериозни следи в поп, соул и ар енд би музиката. Благодарение на грандиозния си талант в комбинация с много професионална опитност, Том Джоунс получава най-добрите през цялата си кариера отзиви за последните си два албума "Praise & Blame" (2010) и "Spirit In The Room" (2012).

Концертът на певеца в София е организиран от "Болкан Ентъртейнмънт", а билетите са на цени от 70, 90, 115, 135, и 165 лв. Съвсем ограничен е броят на ВИП местата в залата, чиято цена е 180 лв. Онлайн вече можете да намерите билети тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти