Тодор Батков кани на Pool парти

Тодор Батков кани на Pool парти
Снимка: netinfo

Бизнесменът и виден столичен плейбой Тодор Батков-младши се е захванал с нелеката задача да организира грандиозен купон в Diamonds Pool & SPA, Банкя. 

Въпреки, че няма по-специален повод, амбициите му са да събере на едно място каймака на нощна София, като лично ще се погрижи и за присъствието на най-горещите плеймейтки у нас.

Партито, в което са замесени и организаторите от Event Academy Bulgaria в лицето на Петър Стоичков и Борис Денински, ще носи името REAL Perfect Mix Pool Party. То ще се стартира сутринта в събота, 24.06, и ще продължи до вечерта на следващия ден, като през цялото време ще е на територията на минералния басейн на комплекса.

Освен класни питиета и перфектно миксирани коктейли, организаторите са предвидили и качествен саунд в комплект със светлинни шоу ефекти за денонощното парти. Събитието на Батков-син ще бъде озвучавано от някои от най-популярните диджеи в страната, като гвоздеят ще е DJ Mascota.

Освен него зад пулта ще застанат YangFetish, Funkster, NRG, Yavor M и DJane Helly.  Музиката ще е парти микс от хип-хоп, хаус, регетон и комерс. Танцьорките за събитието също ще са внимателно подбрани и на ниво.

Собственикът на Diamond's club Тодор Батков в колаборация с Event Academy Bulgaria пуснаха в продажба билети за ексклузивното парти. Те ще са на цени от 25 лв., като в деня на събитието, пропуските ще са по 30 лв.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Капацитетът е ограничен на 500 души. Предвидени са и пакети за купонджиите, които искат да си подарят нощувка с четири хранения освен достъп до басейна и партито. Цените за тези пакети  варират от 50 до 85 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти