Създадено за adidas

Тичай, момиче, тичай!

Тичай, момиче, тичай!
Снимка: adidas

Отивам да потичам в парка

Може би е най-градивното решение, което човек може да вземе, за да подобри себе си, външния си вид и вътрешния си свят. За ползите от бягането е писано много, но само онези, които го практикуват редовно, са усетили истинската му трансформираща сила. Бягащите хора са щастливи. Това е така, защото всяка кардио тренировка намалява стреса, напрежението и умората, подобрява емоционалното здраве, а изпотяването изхвърля от тялото натрупаните токсини.

Бягащите хора са здрави. Тичането укрепва сърцето, увеличава капацитета на мускулите, подобрява кръвообращението, насища кръвта с кислород и хранителни вещества, които помагат на органите да функционират по-добре. Бягащите хора са умни, тъй като бягането подобрява мисловната дейност, помага ни да взимаме бързи и адекватни решения и ни прави по-креативни. Бягането дава увереност. Първо, понеже горим калории и отслабваме. Второ, защото подобряваме стойката си, и не на последно място, защото ставаме по-силни и по-издръжливи физически и психически.

а
Снимка: adidas

Да тичаш правилно означава да извлечеш максимума от тренировката си, без да се преумориш или контузиш. Начинаещите е добре да започнат с кратки разстояния, които да пробягат за 10 до 20 минути, разделени от почивки с ходене. Така постепенно ще подготвят организма си за по-продължително натоварване. По време на бягане главата трябва да е изправена, погледът напред и да стъпваме леко с отпуснати рамене.

а
Снимка: adidas

За да се научим да тичаме правилно, е добре да започнем с инструктаж, в компанията на други като нас, които са вече открили емоцията от бягането и ще ни мотивират да дадем повече, за да получим повече. Подкрепата на съмишленици, с подобни на нашите цели, винаги е ценна. Общността на бегачите adidas Runners София се събира на стадион „Васил Левски“ и в Южен парк, а тренировките с тях са безплатни, водени от професионални треньори, които отделят нужното внимание на всеки, независимо от степента му на подготовка. Графикът на седмичните им срещи и събитията, които организират, са в групата на adidas Runners Sofia във Фейсбук.

Екипировката също е важна и не е за пренебрегване. Изборът на подходящите маратонки ще превърне бягането в зареждащо, високоенергийно и пристрастяващо удоволствие. ULTRABOOST 21 e новият модел обувки за бягане на adidas, който комбинира дързък дизайн и най-новите иновации от света на спорта. 

а
Снимка: adidas

ULTRABOOST 21 притежава обновена Torsion система в подметката на обувката, а новата adidas LEP (‘Linear Energy Push’ или Линеен Енергиен Тласък) технология предоставя 15% повече стабилност в огъването в предната част на обувката. Подметката BOOST е с повече пяна в увеличената част на петата, което дава на бегачите повече енергия и подвижност при всяка крачка.

Обувките са създадени с прецизност за оптимална поддръжка на стъпалото и за повече свобода на движение. Същевременно са леки за допълнително удобство. Горната част на модела е изработена от PRIMEBLUE материали, които съдържат до минимум 50% рециклирана Parley пластмаса от океаните. ULTRABOOST 21 беше наречен:

Уникален продукт, който представлява всичко, което бихте искали от една обувка за бягане. 

а
Снимка: adidas

Световната премиера на модела ULTRABOOST 21 бе в момент, в който ежедневието изглежда застояло, затворено и обездвижено, а бягането е един от малкото начини да укрепнем тялото си, да се пренастроим психически и подобрим жизнения си тонус. Защото тичането е движение, движението е живот, а животът си струва да бъде живян комфортно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти