Ти си от жените, с които мъжете искат да избягат, да оберат банка и да се влюбят лудо

любов двойка връзка природа лято
Снимка: iStock

Вяра Иванова

Искам да седна на пода, да скръстя краката си и да започна да разплитам всички твои възелчета. Защото ти си най-красивото и най-сложното нещо, върху което някога съм полагал очите си. Ти си бъркотия от копринени нишки. Знам, че и цял живот няма да ми стигне, за да разплета твоята дива, объркана и непримирима душа, но Бог ми е свидетел, съгласен съм да си отида от този свят, опитвайки.

Ти не си просто жена. Не си просто човек, създаден от плът и кръв. Мила, ти си магия, ти си такава чудна бъркотия, че дори сама не осъзнаваш. Ти нямаш нужда някой да ти подарява рози и красиви вещи. Ти заслужаваш всеки ден да ти напомнят, че дори и всички ценности на човека до теб да му бъдат отнети, няма да има значение - защото ти, скъпа, си достатъчна.

любов двойка връзка природа лято
Снимка: iStock

Защото само ти можеш да накараш някого да се влюби в теб в 4 сутринта, докато се смеете като хлапета. Само ти можеш да гледаш към звездите и да изглеждаш по-красива от тях. Само ти можеш да бъдеш едновременно огън и лед… карайки хората да се страхуват от леда и да копнеят за изгарянето.

Ти си хаос, но в твоя хаос има повече ред, отколкото където и да е било. Защото ти слушаш собствения си глас, шепота на душата, която носиш. Твърде много хора слушат само шума на света, вместо да се вслушват по-често в себе си. Ето това те прави толкова ужасно специална.

любов двойка връзка природа лято
Снимка: iStock

Толкова си хаотична, а си толкова спокойна. Винаги си казвала, че всички трябва да бъдем такива. “Не повишавай тон, просто направи аргумента си по-неоспорим.” Това си и ти - един неоспорим аргумент, че света е добро място, макар и всичко друго в него да се разпада.

Ти си от жените, с които мъжете искат да избягат, да оберат банка, да се влюбят лудо и да ядат сладолед в Париж. Ти не си единствена по рода си, защото дори не бива да бъдеш ограничава в род. Ти си дива и неопределима и точно затова си толкова, толкова специална.

И не позволявай на никого, никога да те слага на едно ниво с останалите, да те сравнява, да те слага в калъп, да те определя, да мисли за теб като за обичайно присъствие. Ти не си и никога няма да бъдеш обичайна. Ти си жена и си родена, за да бъдеш обичана, но не и разбирана.

любов двойка връзка природа лято
Снимка: iStock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти