Създадено за Samsung

Телевизорите на бъдещето внасят у дома технологии, уют и световно изкуство

самсунг
Снимка: Samsung

Телевизорът в дома ни отдавна не е просто някакво устройство, на което трябва да му намерим място, без много-много да пречи на останалите ни вещи. Напротив – в последните години телевизорите се превръщат в част от обзавеждането и все повече хора се съобразяват с характеристиките им, така че да паснат както на предпочитанията ни, така и на особеностите на дома ни.

Това обаче също вече не е достатъчно – в зависимост от собствените ни хобита, ни се иска телевизорът да ни дава повече... но какво може да е това „повече“? Повече мобилни услуги, или може би някаква дизайнерска добавена стойност, защото си падаме по красивия интериор, а защо не и нещо в посока на световното изкуство – за да задоволи високите ни естетически изисквания? Ето в такива моменти разбираме колко е хубаво, когато някой отгатва мислите и желанията ни и ги превръща в реалност, а тъй като в случая това са Samsung Electronics Co., можем да сме сигурни, че ще получим истински шедьоври.

Преди броени седмици южнокорейската компания представи в Малта новите си телевизионни устройства, сред които и серията Lifestyle телевизори с абсолютно смайващи характеристики, които задоволяват потребностите на всеки спрямо интересите, работата и хобитата му.

Ако сте смятали, че функцията на един телевизор е просто да предава красива картина, то тази серия на Samsung ще ви докаже колко по-динамични и интуитивни са устройствата от ново поколение.

самсунг
Снимка: Samsung

Може би сте от жените, които са луди по високите технологии, обичате всякакви джаджи и искате от устройствата, които ползвате, да ви дават максимума от себе си? Тогава за вас е революционният модел The Sero (от южнокорейски - „вертикален“), който – дръжте се! - може сам да се завърта хоризонтално или вертикално - точно като гледаме съдържание и на смартфон, при това дори и в малки пространства.

С него можете да се наслаждавате на разнообразно съдържание, да сменяте ориентацията на дисплея, следвайки тази на свързания с телевизора смартфон, да преглеждате социалните мрежи и да гледате телевизия, естествено. Съдържание от YouTube, ваши собствени видеоклипове, снимки и какво ли още не – всички те могат да бъдат гледани на високотехнологичния модел The Sero, който идва с модерен дизайн, отговарящ на предпочитанията на милениал и Z поколението. Тийнейджърите вкъщи със сигурност ще го оценят високо!

самсунг
Снимка: Samsung

Нека се фокусираме и към тези от вас, които са по-претенциозни към интериора, имат силно изразен индивидуален стил, който се отразява и на обзавеждането и биха искали телевизорът вкъщи да е бонус към него. Дизайнерският модел The Serif е точно за вас! Предлаган в три размера - 43, 49 и 55-инча, и в два цвята - Cloud White и Cotton Blue, The Serif неслучайно е признат за иновативен продуктов дизайн на тазгодишния световноизвестен международен форум (iF) Design Awards.

The Serif се вписва идеално във всяко пространство, има характеристиките на мебел -  може просто да бъде поставен на рафта! Моделът е разработен от парижкото дизайнерско студио Ronan&Erwan Bouroullec и се отличава с екран със заоблен ръб и цял панел без никакви разделителни линии. Красотата и изисканият му дизайн обаче далеч не са единствените му предимства, защото и този модел идва с висококачествен звук и картина, и редица високотехнологични функционалности.

И накрая, за десерт, е черешката на тортата – модела The Frame, истинската наслада за ценителите на красотата и световното изкуство. Към съществуващите размери на екрана Samsung са добавили в този модел още два – 32- и 75-инчови модели. The Frame e истинска привилегия за всеки дом, тъй като го превръща в място, където изкуството среща технологиите и дава добавена стойност на изживяването във всеки момент – дори и когато е изключен. Моделът е със сменяема рамка според предпочитанията и интериора ви, два вида поставяне – стойка No Gap и Studio стойка под формата на триножник-статив.

самсунг
Снимка: Samsung

Най-впечатляващата функция на модела обаче е Art Mode който използва новата Dual Led технология на екрана, която ви дава възможност да се наслаждавате на образци на изобразителното и фотографското изкуство в собствения си дом. Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung имате достъп до повече от 1200 дигитализирани произведение на изкуството от колекциите на световни музеи и агенции като например Прадо, Албертина, Ермитажа, Magnum Photos и Lumas. Панелът на телевизора сам подобрява характеристиките на образа, така че да съответстват на всяко изображение и така, когато е изключен, телевизорът ви ще ви отведе във вашата частна галерия, в която ще се сменят картини на световноизвестни художници – Ван Гог, Клод Моне и много други. Картината на различни арт изображения, които съответстват на интериора ви, могат да бъдат подсилвани като яркост и контраст благодарение на 6 фото филтъра!

С този модел вкъщи никой няма да ви се разсърди, ако организирате посещения от приятели и близки – точно като в истинска галерия, но истината е, че който и от трите да изберете – ще сте на прав път. Защото бъдещето в телевизионните устройства вече е не просто хубава картина и качествен звук, а нещо много повече – комбинация от технологии, дизайн и приспособяване към индивидуалните ни интереси и стил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти