Теленор открива нови позиции за хора с увреждания в петото издание на Open Mind

Telenor хора с увеждания
Снимка: iStock

Теленор дава начало на петото издание на програмата за кариерно развитие за хора с различни възможности Open Mind. Компанията открива нови позиции в седем различни направления. Инициативата дава възможност на хора с увреждания да повишат своята професионална квалификация и конкурентоспособността си на трудовия пазар, както и да развиват и показват способностите и уменията си в реална работна среда. Вече четири години програмата реализира отлични резултати за приобщаване на хората с увреждания към пазара на труда в страната.

Желаещите да се включат в програмата могат да кандидатстват за позиции в следните звена в Теленор – Маркетинг, Снабдяване и логистика, Автопарк, Привличане на таланти, Счетоводство, Разработка на системи за управление на бизнеса, Бази данни и ИТ поддръжка. Компанията предлага отворена и достъпна работна среда, обучения – както по личностни умения, така и по придобиване на функционални знания, и подходящо за позицията финансово възнаграждение. След приключване на двугодишната програма, участниците ще получат подкрепа за професионалната си реализация в или извън компанията.

Telenor хора с увеждания
Снимка: iStock

И тази година подборът на кандидатите в програмата ще се осъществи с помощта на неправителствената организация JAMBA, която помага на хората с различни възможности да се реализират на трудовия пазар. Благодарение на JAMBA, Open Mind ще достигне до над 3 000 души, като екипът на платформата ще проведе първоначалния подбор и телефонните интервюта на кандидатите. Кампанията ще бъде подкрепена и от професионалната експертиза на създателите на Jamba.bg – Йоана Колева и Ива Цолова.

Open Mind е двугодишна програма за хора със затруднения, която им дава възможност да развият своите социални и функционални умения, да придобият самочувствие и да бъдат по-успешни в професионален план. Чрез програмата Теленор България обогатява своите екипи и повишава ангажираността на служителите. В рамките на двете години участниците в програмата работят по проекти в различни отдели на компанията и обменят опит с водещи експерти в съответните области, както и се възползват от различните възможности за развитие в Теленор България.

Telenor хора с увеждания
Снимка: Telenor

Кандидатите трябва да изпратят своите автобиография и мотивационно писмо като се регистрират тук от 29 август до 17 септември 2019 г включително. Те трябва да имат завършено средно или висше образование в зависимост от избраната област, компютърна грамотност, силна мотивация и желание за учене. Владеенето на английски език е предимство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти