Създадено за Eucerin

Тайните за красив и щастлив ден на главния редактор на Edna.bg

Тайните за красив и щастлив ден на главния редактор на Edna.bg
Снимка: iStock/Getty Images

Как протича един ден на главния редактор? Истината е, че всеки мой ден е различен и графикът ми със сигурност не е разчертан минута по минута. Но имам ли малки тайни за повече красота, спокойствие и щастливи мигове сред хаоса на ежедневието? Определено ДА! Днес ще споделя с вас кои са онези неща, които правят деня ми по-хубав, зареждат ме с енергия и ми дават нужната доза спокойствие и увереност.

Първа стъпка: Сутрешен ритуал

Истината е, че сутрините ми са забързани и леко хаотични. Имам една 2-годишна фурия, тичаща около мен, която изисква голяма част от моето време и внимание. Но мама също е човек и има няколко неща, за които винаги намира време - закуска, пиене на вода с лимон и бюти рутина.

Пускам си музика, за да се събудя (и да потанцувам с дъщеря ми, докато приготвяме закуска) и след това идват минутките за мен. За мен е много важно кожата ми да изглежда добре, за да се чувствам добре. Ето защо сутрин ѝ отделям специално внимание. 

Снимка: Личен архив

Кожата ми изисква по-специално внимание, защото не ѝ липсват несъвършенства - някоя и друга появила се нахална пъпка, петна от акне, липса на свежест заради недоспиване и умора. Измивам лицето си с измиващ гел, за да се освежа. След това нанасям любимия ми серум с тройно действие Eucerin DERMOPURE, който редуцира несъвършенствата, белезите от акне и намалява лъщенето. За началото на един съвършен ден без следа от несъвършенства!

Втората и много важна стъпка, която не пропускам сутрин, е нанасянето на флуид с SPF 30 - лек е, попива бързо и защитава кожата ми от слънчевите лъчи. Огромен бонус е, че предпазва от появата на пъпки и от пигментните петна, причинени от слънцето!

Втора стъпка: Обичай това, което правиш

Следва интензивен работен ден, много вдъхновение, много написани думи и палитра от емоции! Обичам работата си, а това е един от най-изпитаните трикове за щастлив и красив ден.

Трета стъпка: Вечерен уют

Аз съм човек, който обича домашния уют и се старая да си създавам такъв. След дългия и натоварен ден тялото и умът ми имат нужда от нещо презареждащо - хубава храна, интересна книга или наваксване с любим сериал. Старая се да отделям по малко време вечер за всичко, след като си поиграя с дъщеря ми и тя заспи.

Снимка: Личен архив

В края на деня обръщам отново внимание и на кожата ми, която се нуждае от нещо презареждащо. За целта отново прибягвам до любимия ми серум с тройно действие на Eucerin, който използвам не само сутрин, но и вечер за още по-добри резултати. Така казвам сбогом на петната от акне, кожата ми е свежа, матирана, а аз съм готова да покоря новия ден!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти