Създадено за Eucerin

Тайната за красота на Жаклин: Специална рутина, предавана през поколенията

Превъплъщаването в различни сценични образи е умение, което изисква артистична индивидуалност, вглъбеност и постоянно самоусъвършенстване. Грижата за красотата, от своя страна, зависи повече от приемствеността между поколенията и наследяването на добра рутина. В това вярва актрисата Жаклин Даскалова, която смята театъра за свой учител, а майка си за пример за подражание.

Снимка: Личен архив

През годините Жаклин е наблюдавала ежедневната разкрасителна рутина на своята майка и несъзнателно е попивала всички малки стъпки от нея. Впоследствие работата ѝ в театъра, съпроводена с много грим, прожектори, дълги репетиции и късни представления, я изправя пред нуждата да приеме грижата за кожата си на сериозно.

Примерът на майка ѝ я води - сънят е безценен еликсир за здраве, младост и красота, а дълбоката хидратация дава жизненост и еластичност на кожата.

Актрисата е намерила своя любим дневен крем в лицето на Eucerin Hyaluron-Filler със SPF 30. Денят ѝ винаги започва с нанасянето му върху добре почистена кожа. Жаклин споделя, че първото нещо, което я пленява в продукта, е изключителната мекота и лекота, която усеща при нанасянето му. Eucerin Hyaluron-Filler е с високо съдържание на хиалуронова киселина, която овладява първите признаци на стареене, изглаждайки и хидратирайки кожата.

Още от дете Жаклин знае, че слънцето може да навреди на кожата, затова следва препоръката на майка си да включва в рутината си слънцезащитен фактор. Добавеният в дневния крем SPF 30 предпазва лицето и деколтето ѝ от вредното влияние на UV лъчите.

Всички тези предимства на дневния крем го правят незаменим помощник в поддържането на красивата и сияйна кожа на Жаклин.

Друг ценен урок, който младата надежда на българския театър получава от майка си, е, че времето минава бързо и е по-добре да започнеш да се грижиш за кожата си рано, отколкото късно.

По този повод Жаклин споделя, че най-важната жена в нейния живот не заменя с нищо своя безценен серум Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D. Той е предназначен за зряла кожа и силата му е в редуцирането на възрастови петна и предотвратяването на повторната им поява.

Освен това запълва вече появили се бръчки и подобрява еластичността и мекотата на кожата, благодарение на вградения в състава му колаген-Еластин комплекс.

Снимка: Eucerin

За Жаклин майка ѝ винаги е била безценен извор на полезни съвети за красота. Един от най-важните е свързан с вътрешното чувство на удовлетворение и проявата на сила и увереност. Защото красотата идва преди всичко отвътре навън, а качествената козметика затвърждава усилията, които съвременната жена полага за външния си вид.

Изгледайте цялото интервю с Жаклин Даскалова във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти