Създадено за Eucerin

Тайната за красота на Ивет и Луиза Григорови, предавана през поколенията

Връзката между майка и дъщеря е повече от специална. Всяка една жена иска да бъде възможно най-добрият пример за подражание на своето малко или вече пораснало момиче. 

Две от най-известните светски дами у нас – Ивет и Луиза Григорови не правят изключение. Освен силна връзка, безгранична любов, разбирателство и приятелски отношения, двете красавици споделят и прекрасен ген. Не е тайна, че единствено генът съвсем не е достатъчен, за да бъдем красиви. Добрият външен вид изисква ежедневна грижа. 

Снимка: Netinfo

Тайната на хубавата кожа се предава от поколение на поколение в рода им и безспорно дава завиден резултат. Ивет и Луиза разкриват, че вечерната им рутина включва специален масаж на лицето, научен от техните баби.

Чаровната актриса споделя, че от малка е наблюдавала с любопитство своята баба и повтаряла масажните ѝ движения пред огледалото. Луиза Григорова – Макариев разкрива още, че в рода им е традиция всички жени да се грижат за външния си вид още от съвсем млади. Ивет Григорова - повелителката на модните подиуми, пък не крие, че е пробвала различна козметика преди да препоръча точния продукт на дъщеря си.

Факт е, че гладката и сияйна кожа помага на всяка жена да се чувства  по-уверена и силна. За грижата на кожата на лицето си и двете дами се доверяват на Eucerin.

Снимка: Netinfo

Звездата от сериала „С река на сърцето“ Луиза ползва Eucerin Hyaluron - Filler. Серията включва дневни и нощни кремове, околоочен крем и серуми, предназначени да забавят първите признаци на стареене. Актрисата държи кремът ѝ за лице да бъде с високо съдържание на хиалурон за по-добра хидратация. Хубавото е, че допълнителната съставка - антиоксиданта сапонин, активира собственото производство на хиалуронова киселина в кожата, а еноксолон намалява скоростта на разграждане на хиалуроновата киселина.

Снимка: Netinfo

По-зрялата кожа на Ивет изисква по-специални грижи. Именно за това тя избира дневен, нощен, околоочен крем и серум Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity. Серията е снабдена с иновативната съставка Thiamidol против пигментни петна, хиалуронова киселина и нов колаген-еластин комплекс. Мощната комбинация от арктиин и креатин стимулират производството на колаген и увеличават еластичността на кожата.

Здравето и красотата зависят от всекидневните грижи, които полагаме. Дерматологичната грижа за кожата има силата да променя живота на хората. Вдъхновявайте се и бъдете красиви. Гледайте цялото интервю на Ивет и Луиза във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти