Сънувате, че се спъвате и падате? Ето какво значи това...

Сънувате, че се спъвате и падате? Ето какво значи това...
Снимка: Weheartit

Вяра Иванова

Случвало ли ви се е да се събудите от сън, защото сте се стреснали, че падате? Спъвате се, пропадате, понякога по стълби или просто, докато ходите спокойно? Колко често ви се случва да сънувате този сън и да имате това усещане?

Оказва се, че точно тези усещания са много често срещани и се считат за най-типичните преживявания по време на сън. Падането насън най-често означава, че в реалния живот имате чувството, че сте загубили контрол над някой аспект.

Работа, връзка, обучение, финанси, деца - много неща могат да ви накарат да се чувствате изгубили контрол и именно те могат да провокират тези неприятни сънища. Може би сте достигнали онази определена точка във вашия живот, в която имате нужда да си върнете контрола над ситуацията.

Ако често преживявате това усещане по време на сън, то най-доброто, което можете да направите, е да помислите какво е нещото, което ви тревожи и да се изправите пред проблема.

В момента, в който се усетите отново силни и уверени, най-вероятно тези сънища ще престанат или поне честотата им ще намалее. И помнете - не сте сами, това са сънищата, които всички имаме най-често.

Прочетете още:

Тайното значение на най-често сънуваните сънища

Как да тълкуваме сънищата си?

Никога не трябва да игнорирате тези сънища!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти