„Събуди се” и „Здравей, България“ със специални издания в празничните дни по NOVA: популярни гост-водещи и най-интересното от годината очакват зрителите в коледните издания на предаванията

ж
Снимка: NOVA

В предколедния уикенд и празничните дни очаквайте специални издания на предаването „Събуди се"  и сутрешния блок „Здравей, България“.

В събота в „Събуди се“ водещата Лора Крумова и нейните гости ще направят обзор на отминаващата 2017 г. Каква беше годината? Какво ни разсмиваше и какво ни разплакваше? Кой ни накара да се гордеем и какво ни накара да се замислим? Репортерите на NOVA ни припомнят последните 12 месеца, а последиците и уроците ще анализират политологът Татяна Буруджиева и социологът Евелина Славкова, Елена Поптодорова и анализаторът Кузман Илиев. Финал на годината ще сложат Милен Цветков и Любен Дилов - син.

В неделя очаквайте един от последните мохикани – учителя Теодосий Теодосиев или има място за Господ в храма на науката. Водещата Лора Крумова ще разговаря и с актьора Юлиан Вергов – извън правилата за добро поведение, за  „Откраднат живот“ и още нещо.

В рубриката „Къси разкази“ Мария Йотова разказва историята на един професионален Дядо Коледа - да накараш децата на едно дигитално време да вярват в чудеса.

В студиото ще видите и Азис и неговия бенд на живо с песни за душата - в балканския мотел има място за всички ни.

Актрисата Катерина Евро застава пред камерата на NOVA в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо, за да разкаже за хубавите и тежките моменти в живота си.

От 25 до 27 декември, докато Виктор Николаев празнува Коледа, в "Здравей, България" влизат гост-водещи - водещата на Новините на NOVA Марина Цекова ще партнира на популярни личности в трите празнични дни. В понеделник, на Коледа, един от най-известните готвачи ще държи под око приготовленията за празника. Във вторник вниманието ни ще открадне създателят на един от най-успешните български сериали, a в сряда празничните дни ще завършат в компанията не на един, а на двама гост-водещи – зрителите ще бъдат с човека, който владее времето и с един от майсторите на комедията у нас.

ж
Снимка: NOVA

Не пропускайте "Събуди се" в празничните събота и неделя с водещ с Лора Крумова от 8.00 до 10.00 ч. и „Здравей, България“ на 25, 26 и 27 декември от 07.00 ч. по NOVA.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти