Светла Иванова създаде уютно място за солни инхалации, йога практики и арт събития

Светла Иванова създаде уютно място за солни инхалации, йога практики и арт събития
Снимка: Личен архив

На официално събитие наречено white party, което се състоя на 21 март, Светла Иванова, заедно със своята партньорка Антоанета Илиева, представиха нов проект - уютно място, което съчетава солни инхалации, йога практики и арт дейности. В тон с настъпването на пролетта, двете дами дадоха старт на своята сбъдната мечта, наречена Salt&Art, в компанията на близо 80 гости повечето облечени в бяло според изискванията на домакините. Сред тях бяха музикалното семейство Кирил и Мая Нешкови, поетите Александър Петров и Иван Тенев, певците Кристина Димитрова, Вяра Атова, Дамян Попов и известният музикален композитор Момчил Колев (от Дони и Момчил, група Клас и др), с който Светла създаде целия си трети  студиен албум „По пътя“.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

Светла и Антоанета споделиха, че като майки знаят колко е важно присъствие на място, където децата да се забавляват и каляват, а родителите да се отпуснат спокойни, че правят най-доброто за децата си и за себе си. Тяхна основна цел, при изграждането на елегантното пространство, е да изпипат всеки детайл, така че клиентите да се чувстват спокойни за здравето и вътрешния си баланс. Един от тях е специално създадената за помещението вентилация и климатизация с антибактериални филтри за пречистване на въздуха.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

Salt&Art не е поредното йога студио или солна стая, а бутиково място, което предлага съчетание от двете, полезни за здравето, терапии. То се състои от две стаи - Стая Art, в която е изградена голяма стена от хималайска сол, създаваща приятно дзен усещане и влияеща благотворно върху дихателните процеси при йога практики. В нея клиентите могат да посетят първата в България въздушна йога+ солна инхалация, виняса йога, йога мама и бебе, за начинаещи, бременни, семейна и Тананикаща йога, медитация и релаксация, както и новия авторски час на Светла – Salt Art Yoga, като всяка практика е с добавена стойност - халотерапия.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

Стая Salt наподобява соните пещери и в нея родителите и децата могат да се забавляват заедно, както на пясъка до морето, работейки същевременно върху подобряване на дихателните процеси, алергични състояния, астма, кожни проблеми, синузит и др.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

В Salt&Art деца и родители могат да се насладят на кратки филмчета в хамак, проектирани върху една от стените. Всеки уикенд в уютното пространство има различен уоркшоп или гост-инструктор, като тепърва предстоят и още много музикални и арт събития.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

Официалното откриване включваше изискан кетъринг, уелкъм дринк - текила с лимон и много сол в тон със събититието, томбола с над 20 награди и високовибрационна музика с хенг дръм на живо. Сред печелившите от томболата бе Кирил Нешков със съпругата си Мая Нешкова, който получи 40 минутна халотерапия за 2-ма в солната пещера на Salt&Art.

g
Снимка: Личен архив

g
Снимка: Личен архив

Повече информация за солните инхалации в SaltArt вижте ТУК и ТУК.

Вижте материалите на Светла Иванова в Edna.bg ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти