Светла Иванова се завърна с нова песен след десет години отсъствие от сцената

Светла Иванова Дамян Попов
Снимка: Светла Иванова

С латино звучене избра да се завърне на музикалната сцена певицата Светла Иванова. Дуетът„Amore mio“ с Дамян Попов е първата нова песен на изпълнителката след 10-годишно отсъствие.

Парчето е обещаващ летен хит за феновете на Светла, на която тя липсваше със своите характерни хаус парчета и клипове. Музиката е на Жени Джамбазова, аранжиментът - на Калин Димитров, а текстът е дело на самата Светла Иванова. По записа, смесването и мастеринга работят Иван Иванов и Ани за Pro X студио.

Светла Иванова Дамян Попов
Снимка: Светла Иванова

В стилното видео на „Amore mio“, режисирано от Ники Скерлев, откриваме певицата в чудесна форма, вероятно дължаща се на йогата, на която Светла Иванова се отдаде в последните 10 години. По време на дългото си отсъствие от класациите изпълнителката издаде 3 свои албума и книги с „Вълшебни песнички“ за раздвижване и отпускане за родители и деца - проекти, които се радват на голям успех.

По повод премиерата на „Amore mio“ Светла Иванова сподели в своя Instagram профил: „Бях забравила колко е хубаво да създадеш песен, която носи толкова прекрасно настроение, кара те да се усмихваш и най-вече да караш и други хора да го правят! Вярвам, че ще усетите положителната енергия, която носи и вложихме в нея! Изтанцувайте го този живот със стил и усмивка!“.

Светла Иванова Дамян Попов
Снимка: Светла Иванова

Само за ден гледанията на клипа в първия канал, в който бе публикуван, надхвърлиха 30 хиляди.

Светла Иванова обещава още, че тази година ще представи и самостоятелна нова песен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти