Създадено за The Mall

Суперсреща със супергерои в София

Суперсреща със супергерои в София
Снимка: The Mall

“Мамо, мамо, виж, Спайдърмен”! Колко ли родители сме чували това възклицание и сме се усмихвали на развинтеното въображение на децата си.

Е, между 27 март и 16 април в The Mall наистина ще можем да видим не само Спайдърмен, но и Батман, Жената-чудо, Тор, Хълк, Ракета, Черната пантера, Железният човек и Капитан Америка.

Снимка: The Mall

Вече близо 100 години приключенията на супергероите вълнуват малки и големи. Започнали като кратки разкази в картинки, геройствата на всеки един от тях доказват, че доброто винаги е някъде наблизо и че надежда винаги има.

През годините славата на супергероите се разраства толкова, че те се превръщат в истински модели за подражание. Не са едно и две децата по света, които са открили скрития в самите тях герой, подражавайки на любимия си супергерой, пременeни с пелерина от покривка или маска от картон.

Не лишавайте детето (а и себе си) от вълнението да се докоснете до тези герои в The Mall.

Снимка: The Mall

Те ще са разположени на различни места в търговския център и като нищо може и някоя майка да възкликне “Виж, детенце, Железният човек”.

Разбира се, няма да издадем на кои места ще са разположени фигурите, но ще подскажем, че ако първо минете през магазините за дрехи на първия етаж, а после се разходите до обектите с техника, има голяма вероятност да срещнете всеки един от супергероите.

Но това не е всичко! За да стане вашето преживяване още по-забавно и интересно, може да участвате в игра с награди, като си направите снимка с любимия супергерой, качите я на стори в Instagram и тагнете @themall_.

Снимка: The Mall

Участвайте в конкурса и ще имате възможност да спечелите една от 15-те тематични супер награди!

Не пропускайте вълнуващата възможност да се срещнете с вашия любим супергерой и да се забавлявате с невероятните активности, които предлагаме в The Mall!

Супергероите ще очакват всички в The Mall от 10:00 до 22:00 часа между 27 март и 16 април! Повече информация за събитието и играта с награди може да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти