Създадено за Lilly Drogerie

Супер тяло за лятото – О, да! (4 продукта на страхотни цени)

Супер тяло за лятото – О, да! (4 продукта на страхотни цени)
Снимка: Lilly Drogerie

За какво мечтае всяка жена - за голямата любов или да може да си похапва всичко, без то да проличава на фигурата ѝ за дълъг период от време? Шегата настрана, хубавото тяло само по себе си издава любовта към самите нас и като казваме хубаво, имаме предвид това ние да го виждаме красиво - в пълния му блясък. Колко от вас сутрин се поглеждат в огледалото и сънливо се усмихват на образа си, казвайки си „ама аз съм страхотна“? Браво, момичета! И сега – колко от вас похапват краставица, мечтаейки тя да е сладолед и се самообвиняват, че все още не са отишли на тренировка, защото нямат време или възможност?

Всъщност, да се тренира никак не е трудно, а е въпрос на навик. От тези неща, които колкото повече правим, толкова по-лесни ни се струват с времето. Независимо дали харесвате тялото си или не, то има нужда от движение и тренировки, за да се чувства добре. И сега идва ред на най-хубавата новина – вече дори не ви трябва отворен фитнес, защото може да отскочите до любимата дрогерия Lilly и да се запасите с цялата серия от най-новите продукти на бранда YESSS!

И това ни накара да кажем Да! на страхотното тяло – не само за лятото, а всеки ден.

YESSS! Топка за пилатес

Снимка: Lilly Drogerie

Тази топка е толкова универсална и полезна, че на практика може да се използва за различни видове упражения – пилатес, йога, аеробика, дори и при бременност. Това е важна характеристика, тъй като пасва на всеки стил на тренировки – както на тези, които обичат леките и бавни упражнения, така и любителите на кардио и силовите тренировки. Топката е с диаметър 65см, тежи 800 г и идва в комплект с помпа.

YESSS! Колело за коремни преси

Снимка: Lilly Drogerie

С този вълшебен помощник, плоското коремче вече няма да е само в мечтите ви. Практичният ролер действа благоприятно за укрепване на коремните мускули, подобрява стойката, извайва талията, като същевременно стяга  мускулите на ръцете и краката. Към него ще откриете и подложка за коляно, с която да изпълнявате упражнения по-лесно и по-удобно.

YESSS! Отворен ластик за тренировки зелен 4.5кг.

а
Снимка: Lilly Drogerie

Всеки любител на тренировките знае колко са практични тези ластици и колко много разнообразни упражнения могат да се правят с тях. Как работят? Отворените ластични ленти ви позволяват да увеличите съпротивлението за зоната, върху която искате да наблегнете, в резултат на което мускулите работят по-усилено. Освен за различни упражнения, тези ленти са идеален вариант за възстановяване на мускулна маса по време на рехабилитация, а нивото на интензивност варира спрямо различните ленти (ниска / средно ниска / средна / средно висока / висока)

YESSS! Постелка за йога розова

а
Снимка: Lilly Drogerie

Постелката е „съоръжение“, което задължително трябва да притежавате. Това е „вълшебното килимче“, което прави упражненията много по-удобно и в момента, в който започнете да ги правите върху такава повърхност, ви уверяваме, че ще се чудите „как сте живели“ досега без нея. Дори и когато спортните зали отворят, пак е хубаво да си носите лична постелка, за да сте по-спокойни. Плътността ѝ ще предпази коленете и ставите ви и същевременно ще ви осигури баланс. Размерите ѝ са 183x610x10мм.

Е, скъпи момичета, дори и фитнесът да ви липсва и по една или друга причина да нямате възможност да ходите, е важно да знаете, че всичко, от което имате нужда, е на едно Lilly разстояние. Не е ли страхотно? А, за да го направим още по-хубаво, ви подшушваме, че ако притежавате карта Lilly Club, за вас новите фитнес продукти на с марка YESSS! ще бъдат с цели -50% намаление!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти