Стриптийз уроците на Джей Ло, еко посланието на DIVNA, Хитлер, какъвто не сте го виждали, и още (Плейлистът на Edna #34)

Дженифър Лопес
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Той е суперсила

След края на турнето с Queen Адам Ламбърт е все по-близо до издаването на следващия си албум - “Velvet” ще слушаме в две краткосвирещи части (EP), а първата излиза на 27 септември. “Superpower” е водещият сингъл от нея и инжектира ударна доза увереност с посланието си, докато видеото продължава 70-тарската визия от предишните два клипа на изпълнителя тази година.

Искаме ги

OneRepublic отново влизат под кожата с новото си парче “Wanted”, чийто основен недостатък е времетраенето под 3 минути. Изненадата тук обаче са танците на вокалиста Райън Тедър, който в компанията на няколко балерини и в типичния музикален стил на групата разказва за вечната ни потребност да бъдем желани и нужни. А три години след последния им албум вече имаме необходимост и от нов, за който се надяваме да чуем догодина.

Голямото синьо

Преди сезонът официално да е приключил, DIVNA показа и клипа към песента си „Най-синьото синьо“. Снимано на различни места по българското Черноморие, видеото не пропуска да отбележи и проблемите с екологията и разказва приказка, която можем да тълкуваме по повече от един начин.

КИНО

Детска война

В следващия си филм ексцентричният режисьор Тайка Уайтити представя измислена история от Втората световна война за момче от армията на Хитлер, което открива, че майка му укрива еврейско дете в таванската стая вкъщи. Най-известните имена в актьорския списък на „Джоджо заека“ са Скарлет Йохансон, Ребъл Уилсън, Сам Рокуел и Алфи Алън, а освен тях, във филма играе и Уайтити. Той се появява в ролята на Адолф като въображаем приятел на Джоджо, който ще трябва да помогне в личния му конфликт.

Шоуто трябва да продължи

“Between Two Ferns” се нарича онлайн токшоуто на комика Зак Галифанакис, в което той се шегува с гостите си от 2008 г. насам. Сега Netflix извежда предаването на път за едноименен филм, в чийто сюжет Зак ще трябва да вземе 10 комични интервюта от различни знаменитости, докато причинява бедствия навсякъде, където отиде. Запазваме го в списъка и заради участието на Матю Макконъхи, Питър Динклидж, Бенедикт Къмбърбач и др.

За честта и парите

Статия на разследващ журналист в сп. “New York” за няколко стриптийзьорки, които решават да измамят измамниците, звучи като филм и получава такъв този месец. „Да свалиш Уолстрийт“ събира Дженифър Лопес, Констанс Ву („Луди богаташи“), Лили Рейнхарт („Ривърдейл“), Кики Палмър и музикалните сензации Карди Би и Lizzo в история за няколко съвременни Пепеляшки, които не чакат добрата фея, а използват собствените си сили, за да превърнат живота си в бал. Филмът вече получи доста високи оценки и беше определен като „изненадата“ на Филмовия фестивал в Торонто тези дни.

ОЩЕ

Уроците на Джей Ло

Критиците вече определят играта на Дженифър Лопес в „Да свалиш Уолстрийт“ като „достойна за „Оскар“ и изглежда, че тя доста се е постарала за ролята. Колкото и лесни да изглеждат танците около пилона, когато ги изпълнява Джей Ло, това, което няма видим, е трудната подготовка и синините. В личния си YouTube канал обаче певицата и актриса качи клип от тренировките, с които за шест седмици трябва да усвои акробатиките.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти