Стартира интригуващ сериал

Рупърт Еверет с част от актьорския състав от тв поредицата "Другата съпруга"
Снимка: Нова телевизия

На 9 март по Нова телевизия започна излъчването на минисериала "Другата съпруга", който зрителите ще могат да гледат всяка събота и неделя от 12,00 часа.

Главната роля в поредицата е поверена на британския актьор Рупърт Еверет, присъстващ с цялата сдържаност и аристократизъм, характерна за английските нрави.

Да припомним, че сред по-известните ленти с негово участие са "Почти идеално", където си партнира с Мадона и "Сватбата на най-добрия ми приятел", в чийто актьорски състав са още Джулия Робъртс и Камерън Диас.

"Аз съм просто актьор. Не се срамувам, че съм гей и не се гордея, че съм гей", признава 54-годишният Еверет, който от години говори открито за хомосексуалността си. Миналата година той се застъпи и за проститутките в Лондон, като подкрепи техен протест и категорично се обяви против изгонването им от квартала Сохо.

В най-ранните си години той става носител на наградата на Лондонската театрална критика за най-обещаващ млад актьор. Кариерата му обаче наистина се развива обещаващо и излиза доста извън границите на Острова

Ролите му във филми като "Идеалният мъж", "Сън в лятна нощ" и "Влюбеният Шекспир" го превръщат в един от най-известните холивудски актьори, а през 1999 г. дори му носят признанието "Най-светска личност на годината" на сп. "Вог".

Любопитното около Еверет е, че в миналото си е бил успешен модел в Милано, а според някои е работил и като жиголо. Освен актьорството, британецът се е пробвал и в музиката, и дори в писането на книги. Именно по негово предложение Мадона прави кавър версия на песента "American pie", където Еверет не само се снима в клипа, но участва и като беквокал.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти