12 години по-късно: ,,Spice Girls" отново заедно и във вихъра си

Партито за рождения ден на Виктория Бекъм в събота беше доста пикантно. Иконата отпразнува 50-ия си рожден ден миналия уикенд в Лондон на луксозно събитие, където се присъединиха бившите ѝ колежки от Spice Girls Ема Бънтън, Джери Халиуел, Мелани Браун и Мелани Си.

Петте жени са видени да пеят заедно техния хит от 1997 г. „Stop“ на партито, според видео, публикувано в профила на Бекъм в Instagram в събота.

Те изглежда си спомниха и хореографията на класическото парче, която се вижда да изпълняват във видеото. „Най-добрата вечер! Честит рожден ден на мен! Обичам ви всички толкова много!“ написа в описание тя.

Съпругът ѝ, футболната звезда Дейвид Бекъм, изглежда е бил този, който е уловил импровизираното пеене и се вижда във видеото колко е развълнуван от емблематичната среща.

Това е първият път, в който петимата оригинални членове на групата са видени заедно от години. Последният път, когато всички момичета от Spice Girls се показаха заедно, бе през 2012 г. на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон.

През 2019 г. талантливите изпълнителки, известни също с прякорите си съответно Baby Spice, Ginger Spice, Sporty Spice и Scary Spice се събраха отново за турне, докато Бекъм се отказа, позовавайки се на желанието си да се съсредоточи върху семейството си и успеха компания.

Британската момичешка група издаде дебютния си албум “Spice” през 1996 г. и направи пауза през 2000 г., за да продължат солови кариери. Те станаха известни с хитовите си песни „Say You'll Be There“, „Wannabe“ и „2 Become 1“, както и много други.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти